Slomljen joj nos
18

Brutalno pretučena MMA borkinja: Nisam bila spremna za napad, ovo je čista ljubomora

N. K.
Belgijsku MMA borkinju Cindy Dandois (35) proteklog vikenda ispred njene kuće pretukao je bivši dečko s kojim je tek nedavno prekinula odnos, a tom prilikom nanio joj je teške fizičke povrede.

"Nekadašnji dečko nije prebolio raskid i to što sam htjela da dalje nastavimo kao prijatelji. Ovo je čista ljubomora. Dobivala sam neke prijetnje od njega, ali ništa od toga nisam shvaćala ozbiljno sve dok se nije pojavio pred mojim vratima. Nisam bila spremna za napad. Prije nego sam se snašla primila sam šamar koji mi je slomio nos. Osim toga imam i duboku posjekotinu koja je dovela do sedam šavova. Ostat će mi ožiljak do kraja života, ali nadam se samo da ću uspjeti vratiti nos u normalno stanje. Trebala sam od početka prijetnje uzeti za ozbiljno, ali vjerovala sam kako će se smiriti", rekla je Cindy za Sceptr.

Dandois je u profesionalnoj karijeri upisala 14 pobjeda i pet poraza, a zbog incidenta je morala otkazati svoj ugovoreni nastup idućeg vikenda.

"Ako plati troškove liječenja, bila bih sretna. Ne želim da ode u zatvor. Svi smo ljudi i griješimo. Nadam se da će on vidjeti svoje greške i platiti za ono što je napravio te nakon toga vratiti svoj život na pravi smjer. I naravno, mene ostaviti na miru. Nisam patetična žrtva koja će plakati u uglu. Teško je, ali i dalje sam ovdje. Moglo je završiti drugačije, ali srećom nije", objasnila je Cindy, koja je uz Facebook objavu priložila fotografije povreda koje je doživjela.

Inače, Belgijanka je trenutno u nizu od tri pobjede i glasi za jednu od najboljih borkinja perolake kategorije na svijetu.