Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzaba siroka ramena kad su muda malena 😂😂😂😛😛😛
Freak Show
Kvalitetan temelj za borilacke sportove..je seljacki rad.. njiva.. šuma.. košnja.. cjjepanje..sljive.. itd
Koja smijurija od sporta...meni je ovo u rangu da neki lik koji je baš dobar na mahalskim fudbalskim terminima kaže da bi se želio oprobati u engleskoj premier ligi...ma super
Ja mislio Vranješ se nabildo
Realno svaki dobar MMA borac ima neku bazu uglavnom je to Hrvanje ili BJJ , ili K1 kao Mirko ali kada pogledas Fedora , VAskeza i veliki dio ostalih boraca to je uglavnom vjestina i trening , vecina njih nisu nabildani toliko , ovaj momak jest velik i misicav ali tesko da ce protoiv dobrog MMA borca ( hrvaca ili BJJ specijaliste)
@Pukovnikupenziji123 ima 150kg i to mu je jedina prednost.
hajmo like ko od sarajlija misli da može u ringu pobijedit ovog.....
Ovo sve neki debitanti u MMA. Ovaj nas bio maneken, prosli mu protivnik bio strong man buduci body builder. Ima li neko ko ima neki ozbiljiniji background u borilackim sportovima? Ne daj Boze i neki rezultat???
@Kettu to sto je bio maneken ne znaci da ne moze biti dobar mma borac. Erko je sasvim ok, i iz borbe u borbu sve vise napreduje.
jedi kuruz braleeee
Lijevom ubija a desne se i sam plaši xD
dobar je ford al je Ursa veci!