Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mcgregor Čovjek sa najvećim mudima
Da "igri novčanica" nema kraja potrudio se WBC koji je za ovu priliku napravio poseban pojas na kojem piše "Money Belt" ("Pojas novca"). Pojas je napravljen od 1,5 kilograma 24-karatnog zlata, 3360 dijamanata, 600 safira i 160 emeralda te od krokodilske kože. Na njemu je i 165 zastava, gdje se, interesantno, nalazi i zastava Jugoslavije. Pojas navodno vrijedi milion dolara. Sad onaj komentar "Tito vas mrtav hrani" hehehehehehe ...
ostanem do kasnih jutarnjih sati i taman pocne borba crnja ga nokautira, a ja ceko borbu hahah. floydu dajem prednost.
..nadam se da će McGregor dobiti dobre batine....frajer je prenapuhan....
Iskreno se nadam da će McGregor nokautirati ono nadobudno Money-govno!
Ne treba se zaletati, crnja jeste faca al ni irac nije vesla sisao
conor ce razvalit ovog malog crnju
Da ga hoće utabati mcgregor u prvoj rundi 💪
Connorov sam fan, ali ce ovu bitku uzeti Floyd na bodove. Sumnjam da ce Floyd uraditi nokaut jer je ipak defanzivni igrac.
Conor je ovdje underdog, ali covjek ima srce i odlucnost, mladji je, na vrhuncu karijere, a uz to najbolji stand up borac UFCa. Floyd je kralj boksa, bez premca ali je bio u penziji dvije godine. Svi znamo kako izgledaju oni koji se vracaju iz penzije (veliki Fedor je 2x dobio batine, jednom su ga sudije debelo "pripazile"). Obojica imaju i prednosti i nedostatke. (ironija je samo to sto bi Conor u kavezu, Floydom obrisao i pod kaveza i pod dvorane i pomeo parking ispred...)
Al se ti naprica...daj ba sine,ovog jadnika sto laje i skace ko majmun po bini i ne poznajem.Znam samo da ce ga crnjo da razbije i zavrsi tu dilemu sa neuroticnim mangupcicima.Ona da ima muda ko sto tvrde neki ovdje,on bi na bini bio normalna osoba...frajer ga gleda i suti,gentlemen pravi☝🏽☝🏽
@vrisak Moronu Connor je uvijek takav, frajer je prvak u dvije UFC divizije, pravi borac. Ovo crno kopile je BOKSER, i on samo kao bokser ima sansu u boks mecu gdje je proveo cijelu karijeru. Sve neki bokseri fol se furaju da su fajteri , a svaki prosjecan MMA borac bi satro svakog sarlatan borca koji se identifikuje kao BOKSER. Kad bi mu slozio obicni double leg kraljeznicu bi polomio.
mozda megregor conor misli da se ima udarat i nogama haha
ja bi gledao samo zato sto Amerikanci od svega prave zabavu
Ma ja 5 sati ujutro lagana utakmica
Gdje se moze gledati?
sport klub il internet u 5 ujutro ;)
Ili RTL
nece mi biti mrsko se probuditi da ovo gledam..jurpa konoreeeee!!!