Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momku al ja nikad cuo za njega, a vecina ih se ponasa ko kabadahije
Biberi su fine i časne familije sve dok im neko stane na rep. Dat će ti i krvi, ali ako im staneš na rep nek ti Bog pomogne.
@budalakis Momak je akademski obrazovan, cijeli zivot fura sport i zdrav zivot. Momak za primjer mnogim :)
Jok, akademici ste
Balavac željan pažnje. Prosto proširenu rečenicu ne zna sastavit!
Seljačina oronula ba
...
marsh
Svi su krivi sem vas.... Čovječe prvo priznaj sebi da imaš ogromne komplekse koji se kose sa sportom i disciplinom. Divne su te priče svi su krivi osim tebe,ali budi samo svjestan sebe i svog ponašanja. Hodaš ulicama Sarajeva i u fazonu si šta me gledaš treniram kickbox.... Ništa u tebi od sportske etike nema gledaš tuđe poslove i dokazujes se po Buća potoku.
Moj ti, Bibere, nitko ne zna da si ti doktor nauka.
sjecam ga se ko balavca kad je glumio barabu po buca potoku, ne etiketira vas niko bezveze...
Gdje si inžinjer.
Jbg buraz,čast vama pravim sportistima i dobrim momcima ali takvih kao ti je 20% a ostalo istetovitane barabe,motori,bijesna kola i lake ženske.
Sad ce Skaka pozvati Bibera da mu odpjeva koju svoju poznatu pjesmu....
Razumijem kad neko za karate i te istočnjačke discipline kaže kako je više od sporta. Oni imaju i one kate i sve to nerijetko liči na pravu umjetnost. A kikboks jarane moj kad se pojaviš daju te onom siledžiji da te "malo očeliči" (čitaj odvoji bubrege) i svaki trening tako dok ne zaglupiš od udaraca i ako do tad nisi postao šampion svijeta onda si se džabe udarao.
Iskreno,nije to bez razloga.Prije nego sto ste postali kikbokseri,sta ste bili prije toga.Sta mozes da ocekujes od covjeka kojem je posao da se fizicki obracunava.Dok niste postali legitimni "kikbokseri",sigurno niste brali cvjece,vec ste bili prvi u redu da nekog maltretirate(mentalno i fizicki,najcesce i jedno i drugo).Cast izuzetcima,ali 99% su teski panjevi.Ako ne postanu uspjesni kikbokseri,uvjek mogu biti ako nista utjerivaci dugova.
kickbokser postao sa nekih 10ak godina starosti, do tad je vjerovatno mjesao heroin u kadi
@mirsvama Rijecnik i kultira na nivou prosjecnog klix komentatora.+1 panj
Jel ovo marinirao ruke od lakta šta je ovo narandzasto???😂
cuj etiketiraju vas kao kriminalce, vi ste naucnici ba
ahahah dje ste ovog iskopali