Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A čujte valjda vidite kako to ide u BiH nekim sportovima: boksu, karateu, teakwandou, plivanju...Neuki mediji nemaju šta pisati pa nas informišu: te taj klub osvojio 76 medalja, te 36 medalja , te plivači 76 medalja, karatisti 56 medalja. U boksu iamš bezbroj federacija, kategorija itd itd a novinari ko novinari ( neuku ) ne znaju šta pišu i često se prodaju za '' po kile pečenja'' ( mislim na ove neuke ):
Beljo , jesi skino sliku Praljka sa instagrama ?
Beljo ponesi im zastava oni to vole, organiziraj kod vjecne vatre dodjelu zastava, a ko bude imao najvecu glavu nek dobije prelazni pehar, a tu lako biti nece, obzirom da je Sarajevo prepuno mutanata iz okoline Rogatice, Sandzaka i Foce, gdje inace zive primati i sampioni. Slomio si im srca Beljo, mali Skaka sunetina place kad te vidi, odmah prestane peskati.
U pravu je.
Ko Poturak...nakav prvak nesto. Mislim u prvi red da i njega stavlja.
Beljo izjavio, nemate za germe!