Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bektic je momcina i po, i sto je najvaznije nije papak. Jos ce se o njemu cuti, siguran sam!
vake ja razbijam u prolazima između zgrada...na slici se ni ne vidi ko je taj lik
@marc_dorcel Ne vidi ni on gdje je, i ko je... nešto je šuhveli
Emmett je trenutno pri samom vrhu, sve borbe dobiva brutalnim nokautima. Kako Joe Rogan za njega kaze da su njegovi udarci svom snagom, to malo koji borac moze a da se ne istrosi nakon par minuta. Opet, ovaj direkt Emmetta je iznenadjenje, nisam znao da je toliko jak, mada je imao i malo srece i pogodio vilicu. Mislim da je Mirsadu falila jos jedna borba protiv malo slabijeg kalibra nego sto je Emmett. Good Luck.
ko je ovaj?
ovaj UFC postao kod muškaraca ko kod žena blogerke, svaka uš postala UFC borac
pa koji si ti bolan od ovih sa slike..hajde zene eliminisemo, pa ovog starog..pa hajd evo i ovog desno sto je nosinu digao
@nekaDJodmaDoleCJ Ma, ovo ti je slika sa teferića u Goraždu bolan, ekipa za natezanja kanafe