Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dotor nauka taekwondo sporta ili nogometna/fudbalska akademija .... o jbt. nije ni čudo što školovani napuštaju ovu ludnicu.
Ahahaha nek ostane fino u turskoj i nek gladi bradicu, od ovakvih nema ništa, nama trebaju inžinjeri i sličnih
pitam se šta su turci i Turska ikad uradili za BiH osim ugrozili ? sta imam ja od toga da držim kako mi je važno da turci budu sigurni i razvijeni? jel nama ide u prilog biti podrška arapima i turcima koji su omženi i etiketirani u svijetu? koliko i kako su nama pomagali iz tih svijetova tokom rata ? da jesu pomagali i slali nam arape da im se da državljanstvo kako bi putovali i srali na naš obraz.
Za ovakvog insana samo rijeci hvale.
Najbolji trener, a jos bolji covjek!
Svaka cast ovom divnom ljudini. Zaista je zasluzio samo najbolje u svom zivotu jer tolika volja, trud, disciplina i osposobljavanje nase djece da budu vrhunski sportisti i jos bolji ljudi, mora biti nagradjena.
Odličan sportista, odličan čovjek, odličan trener. Ovakvi ljudi su potrebni BH društvu. Iskrene čestitike na doktoratu!
i naš bakir ima doktorat iz teme: "vrijednost vreće zlata i tajne trezora"
ako je i ovo tema za doktorat, onda gasi univerzitete...