Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazelizirani Cecen , mogo mu je i u guzicu zavuc a ovaj ne bi ni osjetio. Kako glup sport.
Jaooo kakva prevara. Pa nemoj vise nikada nastupati za ovu organizaciju
@gladijajator A tog Orlanda našli u SFOR-u . . .haha
Protiv Bosanca se ne moze pobijediti.
ko mu jebe mater
Divan i nježan sport, ni balet mu nije ravan.
to sve polazio od kuce,tj. dzeko mi nismo voljeli bio je kloc.tako da su se bosnje vazda uzimali kao vrece za nabijanje,takav je i primjer poturka i catica(dok ovaj nije posao felix sturm) nije bio priznta,nekoliko borbi koje je dobio bile su dosudjene u korist protivnika. tako da se priremi vila da kroz citavu karijeru budes donji i da te se gleda kao nekog neandertalca i vrecu za nabijanje.
Bosnjaci se ne priznaju i oni su ljudi 25-tog reda u svijetu i europi.nama je potrebno vise truda i zalaganja da dokazemo da vrijedimo. od edina dzeke koji je zabio 4 gola u jednoj tekmi u engleskoj,pa stavljen na klupu ,niko nikad nece znat zasto,ali ipak se izborio da i dokazao svijetu da je bolji i od aguera i balotelijaa
Bosanci se ne priznaju opcenito
Ahma, na parkingu ih sacekaj i pogasi im svjetla, pa neka namjestaju borbe pjetlova
Zato je stand up konkretniji. Kad ga ugasis niko to vise ponistiti ne moze. Ha ya
Ahmede unistio si ga!!!