Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti je pravna drzava. Nema ime, nema po babi i majki. Ili jesi ili nisi.
Zenski organ za vrsenje nuzde ti je zenski staratelj. (Ne psujem). Eto de ti reci Zapadnjacki kmetu.
@naftalin jos ako si stranac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jebene su Svabe pravo po pitanju poreza pa Uli Henes je velikan sporta pa je bio u Muriji kao I otac od Stefi Graf I to obadvojica opalili dobru muriju . Adnan je bio svjestan svega ali je pogrijesio sto je isao u Keln , cista navlakusa , Svi izbjegavaju porez a I veliki dio vrhunski sportista se dopinguje ali njega uhvatise po oba osnova , bice ovo jebeno
elite unutar njemacke su rijesili da ga uniste putem medija za vremena jer im ne odgovora neko kao Ado ko ne suti. BAS ZATO BI SVAKU BOSANAC I HERCEGOVAC TREBAO DA STANE NA NJEGOVU STRANU DA GA ZASTITI.DA SMO LJUDI KAKO TREBA FONDACIJU BI STARTALI DA PLATIMO KAUCIJU ZA OVOG COVJEKA.... ali kome ja pricam.
ZA VAS OGRANICENE : COVJEKA HOCE DA UNISTE ZBOG VJERE I UPRAVO ZBOG TOGA STO NIJE KRIO ODAKLE JE I STA JE ,KAD JE SEDZDE CINIO POSLE POBJEDA I UZIMAO MIKROFON I PRICAO NA NASEM JEZIKU I NAMA POSVETIO POBJEDE.
@Lav_sa_neretve, nama posvetio pobjede, ali je službeno nastupao za Njemačku pod njhovom zastavom na olimpijadi u Sydneyu. Znao je privatno tj, na svoju ruku pokazivati zastavu BiH u mečevima, ali se pod zastavom BiH službeno nigdje i nikad nije borio. Mogao je imati sportsko državljanstvo da ga je htio. U Bosni ima imanje, babovinu koja nije za baciti i može se dobro iskoristiti. Eto što mu je trebalo mahanje BiH zastavom. Da se uliže narodu kao što je tebi već uspio.
zaboravili ste brzo kako nam je bio ambasador kad je popjedjivao i da je upravo nama svima posvetio svoje pobjede ,da je taj veliki covjek po njemackoj uvijek govorio o srebrenici i uvijek nas reprezentovao kako treba.
Još samo fali da ga optuže da je koristio dva imena i dva prezimena.
Ma kad je odlezao onaj direktor Bajerna, moze i Adnan par godina. I onda se vratis normalnom zivotu u BIH. Valjda je ostavio mesto sa strane.
Bh je državljanin a Njemački je bokser.
Za Catica su poceli problemi, onog trenutka kad je osnovao svoju promotersku kucu...do tad je bio zasticen ko medvjed, samo je trebao tako da i igra, kako svabo hoce...medjutim on nije, jer nije zelio da najmanje zaradjuje, a svjetski je sampion...e zato su ga sjebali, jer je to ogroman biznis...zato mu kace razne doping afere...a sto se tice poreza, u to ne ulazim...vjerujem da nije placao, kao i svi veliki sportisti u bilo kojem sportu!
Sa poreza na Doping...Poserem se ja vama njemcima na demokratiju
Nastimali mu
Sto nece ovako da Dodija zakaci neki slican pravni sistem.
i onda balija pocne pricat o drzavi i porezu,mozel bit ofirnije
Samo kod glpog bošnje je veća nevolja doping od utaje poreza, boli Švabe tuki čim se bodeš u šupaak dok plaćaš porez...
@:CAE:, on kao profesionalni bokser kad u pobjedama uz pomoć dopinga uzima pare, onda ih ne boli tuki.
Ne sam Adnane! Promotorska mafija je prejaka.
Kad ti drzava sve dadne a ti je se odreknes preko noci, i budes ponosni bosanac, Adnan. Da je ostao Felix ne bi mu se ovo desavalo.
Hehhe 20 godina robije, i treba mu pravi se vazan mnogo da je bosanac nebi mijenjao ime i prezime svoje tako da nebitan covjek, ne izisao ti iz JUST