Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno pitari su bosanski Bajern. RESPEKT!
BIT' CES OPET PRVAK CEST, 1 9 4 6 !
već sada je on prvak čest, 1 9 4 6 😉
Divno je bilo pratiti Sarajevo ovu polusezonu.Bez nekih afera,stresova i sličnih gluposti kao u prošlosti. Vinko na klupi, gospodin,a mahala napokon nema uticaj na klub. Nadam se da će klub rasti iz godine u godinu. Svi preduslovi su tu,još riješiti pitanje stadiona 🇱🇻🏆
F.K Sarajevo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
igraj bordo-bijeli!!!
Pišaj po sirotinji 1946 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Divovi jedva protiv Radnika i Slobode, bas me zanima koliko ce bodova osvojiti naredna tri kola, Zeljo, Zrinjski, Siroki. Okrece se kolo srece!
@IceBlue ...ja tu racunam 9 bodova.
Hoce li se opet prekinuti liga 11 kola prije kraja,i Ho Ši Min Citiju pokloniti titula.PS. Pitam za jarana
@oligojhorhoj, sta god da se desi, reci jaranu, Zeljo opet nece biti prvak.
1. Sarajevo 2. Velez 3. Zeljo, Borac , Siroki 4.Borac , Zrinjski ,Siroki. Sarajevo bi u ligi prvaka igralo vec neku ulogu imaju kvalitetu za iskorak, posto nema Europa lige, ostali klubovi nastavljaju takmicenje u komfederacijskoj ligi gdje bi velez najvise mogao , zeljo he sve slabiji, borac na silu igra ,zrinjski mozda 1 pretkolo , siroki 2 pretkolo.
Najzanimljivije bi bilo vidjeti veleza u europi , imaju dosta navijaca , pa im ni gostovanja nece biti nezanimljiva , osim toga ako se utakmice igrale bez publike opet na velez velik uticaj imaju navijaci koji ih konstantno pritiskivaju, , kao ekipa su prema ostalim ekipama izuzev kvalitete sarajeva najvise zagrijani za fudbal agresivnost i pobijede..Sretno Velez za borbu u europi.
Mozda cu zvucati bahato, titula jeste super, odlicna stvar, Titova, zaiebancija. Sve Ok. Ali meni to i vise nije neki aman izazov. Lako je biti general poslije bitke, ali jos uvjek mislim da smo previse pi*kasto usli protiv Celtica. Jel Celtic bolji jeste, jeli nepobjediv nije !! Popusili smo svakako 1:0 i 10:0 svwj2dnom Sto se mene tice sve osim grupa Europa league ove godine je neuspjeh. Bahato ne bahato. Tako je.
@Sindikatbotova ako Sarajevo bude prvo sa najmanje 15 bodova ispred drugog, moglo bi se u Ligu UEFA.
DOMINACIJA SA KOSEVAAAAA
Željo??? Šta znači, Željo??? Kakav je to način da se tepa nekom klubu? Željo??? Šte ne tepaju Veležu - Vela, ili Mladosti - Mlada, Širokom - Šira?! Mahalska država pa mahalski i novinari. Hebo vas "Željo"!
@gooUser1606492508, nije Zeljo, nego Ljeljo.
Jadne lige kad je sarajvo prvo ccc
Sarajevo je napravilo dobar potez prodajom kluba. Sada su finansijski toliko jaki da im nadaleko nema konkurenta u ligi. Mislim da će napraviti dugogodišnju dominaciju. A Željo...s onim čime raspolažu, odlično stoje na tabeli.
Zeljino drugo mjesto je vece cudo od Gospe u Medjugorju. Bez da imam namjeru da ponizavam . Ne znam fakat kako pa Krupa te tukne 2x, Radnik te tukne, ne znam jel i Mladost. I opet drugi.
BORDO DOMINACIJA!!!
Veliki si bordo mangupe!! ♥️1946