Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citavih 3.000KM kazna za raspirivanje nacionalne mrznje, politicke poruke i sta svene... Ma bravo...
Izbaciti iz lige, zabraniti takmicenja, oduzeti licencu, ugasiti klub... ne vidim razloga da se to ne uradi. Sta bi bilo da je na utakmici Zelje ili Sarajeva stajao transparent "Srbe na vrbe"?
Zašto gigović nije ispraznio tribine?Pitanje za savez.
ovo treba biti definisano Zakonom o sportu,jer se jedino tako moze stati u kraj ovome.... rigorozne novcane kazne-petocifrene,oduzimanje bodova,igranje van svog terena,bez navijaca....inako klubovi nemaju para pa bi se pozabavili ovim kada bi placali visoke kazne
Sve jasno kad, pred toliko zivotnja, odaberes za simbol životinju ciji se zivot zasniva na lešinama.
Trebalo im zabraniti da publika dola bar 10 utakmica to novčano nije za vicu nisza
Ne znaju majmuni da im je B.Novi za dlaku otpuhan u oluji....
Pokazujući ovaj transparent ovdje je reklama koja bi inače koštala mnogo više od 3000 KM.
Gigoviću fašistoo
1,2,3..15 svi ste tu srbi ili?
-"Kolko košta pola kile fašizma i mitomanije?" -"1500 KM" - "Dobro, daj mi kilogram za ovdje i još kilu i po zamotaj za ponijeti!". BOLEST! Vlaaaahahahahahahah
Ključna riječ: Orgijanje
ko o cemu srbadija o ratnoj retorici i nekim toboze osvetama, za kifle nemaju, za te vase snove treba imati pare.
Bla Bla Bla Republika Hrvatska članica NATO saveze i EU mislim baš su se prepali evo niko nije oka sklopio u HR zbog ovoga.
Nek narastu, ove stare vam ubise Sarajlije hahaha