Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakav doping... treba mu ispitat\' DNK, da se vidi je li uopste ljudsko biće
Ovaj Bolt stalno popravlja rekorde na velikim takmicenjima pa mi ova vijest i ne dodje kao nesto nadnaravno. Mene bi vise iznenadilo kad on nebi obaro rekorde. Eh, to bi tek bila senzacija.
lafac Ovi dole ili pice ko ludi, ili chillaju uz travu i Boba, kako da ih covjek ne voli :)
legenda jeb3na!
Svaka cast !!! Lik je predobar !!!
rekordi ce mu trajati 100 godina.. (ukoliko ih sam licno ne obori ! tada ce trajati i 300 !!)
@svasta Nema papak tu droge, covjek je jednostavno rodjen za to,najvise doping testova su na njemu uradili,i utvrdjeno je da covjek ima do sada ne zabiljezenu frekvenciju misica.Isto su tvrdili i za Phepls-a pa kad su skontali da je on slucaj jedan u milion , kod kojih se mlijecne kiseline u misicima luce 7 puta sporije nakon trke onda su shvatili da nije droga.Jednostavno rodjen za to!!!!
Legenda
Ma to je neka nova droga... bice nam sve jasnije za koju godinu, kad mu budu oduzimali medalje i rekorde
Bullet sa Kariba
ovaj lik je totalno lud
Ovaj lik je cudo,koliko je ostavio ostale iza sebe, :))) covjece ne mozes vjerovati ocima svojim.Legendaran :)