Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Utrku Formule-E moze da dobije ko god plati, medjutim opstepoznato je da bi mi sve htjeli dzabe tako da od toga nema nista. Ne treba zaboraviti proslogodisnju ublehu sa Stonsima, kad je bilo onih koji su ocekivali da ce da dodju i da odrze sadaka koncert, kao sto je to bilo sa U2 1997 godine (koji ne bi ni dosli da ih nije nagovorio Klinton)
imamo mi bolida. i to tri.
Nema sanse da Sarajevo dobije, prije svega ljudi ne znaju u sta se upustaju..drugo kod nas narod nema para za te stvari, drugo to je skup projekat, nemamo ni staze neke dobre, nemamo nista..sta da se vozi kao u Monaku po gradu? po rupama i sahtovima..drugo BIH nije interesantna zemlja, nemas nista ovde da neko ima zelju da ddje u BIH..sirotinja sve...to ce dobiti zemlje malo jaceg standada ili mogucnosti..
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
čitam i očekujem komentar na kraju teksta "tekst je satiricnog karaktera' kad ono prava vijest, svaka cast
A sve skaka ne valja
Znači ipak se ovo održava?
Abd dobit će naše Sarajevo ovo takmičenje.
nemamo vode da valja Lutalice nam setaju po gradu Smeca na sve strane Gradski prevoz u kolapsu Ne smijem se vise vratiti kuci poslije 12 sait Saobracaj i saobracajna kultura kolaps Parkiralista neam bolje receno nema trotoara jer su postali parkiralista Niko ne kupi smece iza sebe niti kupi izmet od svog kera Grad je pod maglom svake godine cijele zime odnosno smogom Nisu se jos posljedice rata sanirale svaka druga zgrada u rupama Da se mi manimo takmicenja koja ce nas kostat.
@heatovac.heatovski druze ako mislis da i u švabiji nema takvih problema onda se varas-...