Spektakl na Ilidži
0
Bokser Memnun Hadžić u profi ringu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Nuno ce ga razvaliti. Udara momak k\'o voz. Prati veceras!!! Nek stane sve i jedan ispred Memnuna pa nek mu se nasmije. Moze mangupa ovdje glumiti, nek pridje i nek se nasmije pred njim na njegovo ime!
Memnune šampioooooooooooneeeeeeee!!!!
Najgore je kad hrpa papaka ima net,nazalost! Eto on nasao komentarisati ime od covjeka,jos kao nikad nije cuo! Eto sad da ja kazem nisam cuo za ime Slaviša, glupost cista! Al ovdje se omah puca na to da treba vrijeđati Memnuna jer je Slaviša kao \"njegov\", ovo je sport i nije okrsaj dvojice ljudi koji se biju zato sto pripadaju razlicitim narodima i vjerama!
Hohohoho je lokalni onaj teski papak. Zamjenio sjekiru tastaturom pa mu sad drago da prica sa normalnom rajom. Nema priliku svaki dan u sumi da komunicira sa svijetom, pa mu ovo dobro dodje!!!
Memnun će da nokautira tog Slavišu,koji ima tako lijepo ime pa ti hohohoho hvali Slavipišu i njegovo ime
Intelektualni nivo ti je bas na zavidnom nivou. Jel\' te sramota sto si nepismen?
nema potrebe da ga bijem, nebih da prljam licno ruke a ispod mi je intelektualnog nivoa.... zato sam rjesio da to ucinim sofisticirano tako sto sam porucio Saletu da to ucini za moj hator,
Aj ostavi svoj neki kontakt da te Nuno malo propusti kroz svoje sake. Mojne glumiti mangupa na tastaturi, gdje si to ti uspio jadnice...
Memnun, hahahahaha dje vam samo nalaze ova imena????? Bas fino, nek ga Slavisa malo propusti kroz sake na njegovom bunjistu.