Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momce; vidim da ti nisi jedan od onih koji se stide sto su rodjeni u BiH. Svaka cast majstore.Samo tako se brane boje BiH. Postovanje !!!!!!!!!!!
Toooo Boki, ponosni smo na tebe!!!
Boka beton. :D
Svaka cast! Ovaj decko je primjer pravog sportiste. Izuzetno odgojen, kulturan i vrijedan decko. samo naprijed
Svaka čast Bojanu, on je izvrstan momak i sportista. Kao trener taekwondo-a moje djece (Taekwondo klub Novi Grad), o njemu kao i klubu se može čuti samo najbolje. On je uzor našoj djeci. Ujedno se zahvaljujem autoru ovog teksta i portalu klix.ba što ovakvim tekstovima promiću afirmaciju BH sportista.
bravo al'pasinac!
Hapki cega ??? Jedel' se to ???
Nikad čuo za ovaj sport. Mora da je hrkljuš, samo ga u svijetu zovu drugačije.
Bojan Lalić (desno)-PIŠE ISPOD SLIKE Logično da ćemo znati koji je Bojan Lalić,jer od njih dvojice,jedino on ima na sebi BiH zastavu.
prvak... u cemu?
Svaka čast!