Takmičenje u Zagrebu
0
Bojan Lalić evropski prvak u hapkidou
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je hapkido?
Bravo momci, neka ste pokazali da je bosna kolijevka hapkidoa.
Ko ga okino ?
za sve ove papke koji glume pametnjakoviće i pišu ovdje sr.anja da bi dobili lajkove jer im se očito tada hrani ego, hapkido je koreanska vještina samoodbrane...zaguglajte ljudi, nemojte se praviti pametni... tipične bošnje.. ovim momcima kapa do poda.. ljudi su o svom trošku i ličnim automobilima otišli na prvenstvo i uzeli medalje...svaka čast momci...
Eto, nije više Čak Noris prvak u tom hapkatapka!
Hapki... šta?
jos da budemo svjetski prvaci u bacanju pogleda u vis.......cuj hopkido..
svaka cast burazeru
poklape
hrkljuš!!!
@@majmun Đe si ba Bojane? Nismo te prepoznali. De nam malo objasni kako to ti igraš taj hapkido?
papak jedan to "vjerovatno" ostavis za mahalsku kafu, sta se javljas bezveze ako pojma nemas. Sport je spoj 2 borilačke vještine znači ne moze da ne valja, jos korak i ultimate fight .. Momak razvaljuje vec desetljece.. Bravo Bojane!
Svaka čast drug :)
u čemu?
Slijedeća vijest: Naši postali svjetski prvaci u gvošu na travi.
@SFSN...ako su naši pobijedili onda se vjerovatno radi o nekom neatraktivnom i nebitnom sportu ili disciplini