Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj, on nije nista koristio.
''Želite zaraditi na kladionici? Za to treba veliko strpljenje i volja a najviše znanje a za početak ovo je najbolja stranica za vas: single- information. blogspot. com (sve skupa bez razmaka) Ukupni profit tom igrom iznosi 76.095 kn u samo 4 i pol mjeseca jakom i kvalitetnom igrom.
Fikret Hodžić iz Kozarca kod Prijedora, bodybilding karijeru je zapoceo 1973. godine a uzor mu je bio Franco Columbo. Ukupno 15 puta je bio prvak Jugoslavije i to u razdoblju od 1976. do 1991 .godine, a 1981 na sp u Kairu treci u svijetu. Posebno je volio treninge na otvorenom kada bi to vremenski uslovi dopuštali. Fikret Hodžić je ubijen 9.7.1992. godine u blizini svoje kuće od strane srpskih paravojnih formacija. Nakon što je objavljena vijest o ubistvu Fikreta Hodžića, Arnold Schwarzenegger je uputio saučešće porodici.
Somun s kajmakom, i cijepaj drva. Bolje nego 30 teretana zajedno.
Istina je da zene ne vole ove prenabildane.. strah ih da ce vise voliti samog sebe nego nju :P
ne znam ja.. nebih rizikovo.. zato sam mrsav xD
sve je u mudima
Nisu bitne plocice,bitna je slavina..
interesuje me kome ovo može biti privlačno. Na svakoj slici izgledaju kao da će se u.rati... šega pravo
Meni su baš smiješn :)i..hiihihih
jel'e ? :D Priseravanje obicno
Cirkus :)