Komentari (1)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj djece mi kad se sjetim
jole zenica jesam iz bosne ali HVALA TI BOZE sto me izbavi iz nje,pored ovakvih ljudskih bica zaista je tesko zivjeti
CINI MI SE DA ISTINA BOLI, JE LI "HRVATI IZ BOSNE"? STVARNO NE ZNAM KAKVE VEZE IMA BOSNA SA HRVATSKOM. ZNATE LI KOJA JE NAJSRETNIJA ZEMLJA NA SVIJETU? ITALIJA,JER IMA MORE A NEMA HRVATE..
komentar
Zenico jebli ti hrvati cijelu familiju djubre jedno kani se nas U prvu su srbi - vi ste nasi isprdci nikad niste postojali Djubre ti mama!
hocemo nerede hpocemo nerede!!!!!1
TI I NE ZNAS KO JE MESA SELIMOVIC,NEMOJ DA SE PRAVIS PAMETAN KAD ZNAMO SVI DA TO NISI. KAD DOBRO PROUCIS TOG VRSNOG PISCA,JAVI SE. JOS NESTO: VI STE ZASIGURNO NAJPRLJAVIJI NAROD, POPUT PRASACA GADLJIVIH KOJE VI SA UZITKOM JEDETE.FUUUUUJJJJJJJJJ.
vjerovali ili ne prave balije kada zavrse sranje operu guzicu sa prstima(bez sapuna ili drugih higijenskih sredstava) pa se onda navale na lojave tepsije da ih pomazu i oblizu prste posto ste svi muslimani primitivni i neobrazovani,nema ni smisla da vam preporucam Mesu Selimovica za citanje da bi vam bilo malo jasnije ko ste i sta ste
CEDOMIRE KURVIN SINE ZAZALIT CES STO TE MAMA RODILA AKO DODJES U SARAJEVO. NAJEBAT CEMO VAM SE MAMICA DA NAS PAMTITE DOK STE ZIVI OVAJ PUT VAM NECEMO OCI VADITI VEC CEMO VAM GLAVE REZATI. PICKA TI MATERINA TI IMAS NAS PASOS NAS BOSANSKI PREMA TOME SERONJA TI ZIVIS U FIDZANU I NEMOZES MACI BEZ NAS I NASE DOZVOLE
CUJTE OVO : KAZE CEDOMIR JEDINI ORIGINALNI NAROD NA OVIM PROSTORIMA SU SRBI I TURCI ZA TURKE ZNAM DA JE ISTINA, ALI SRBI...BAS ZANIMLJIVO. STO SE TICE NAZIVA HISTORIJA ILI POVIJEST- TO NISU BOSNJACI UCINILI VEC DJUBRAD HRVATI KAO STO STE I VI. JEDINI KOJI NEGIRAJU HISTORIJU I KOJI JE MJENJAJU U SVOJU KORIST SU SRBI. SVAKI PORAZ BILJEZE KAO POBJEDU. ZALOSNO.
cedo vidis da te niko ne voli a i niko od ovih tvojih cedomira te ne brani.jebem ti kevu u picku majmune bjezi odavde ovoj je mjesto gdje ti nemas sta trazit.prvo idi operi guzicu nemoj vise brisat govno od okvir vrata.jebo ti svoju mater neobrezanu.
Ma kakvu svoju istoriju znate kad svaka vlast vama priredi novu "jedinu i pravu" istoriju, pardon sada je zovete povijest. Eto i nazive istorije menjate svakih par godina. đ Drago mi je da ste prvaci u sedećij odbojci. Jebi ga, zaslužili ste !
Jao sto imas dobar humor Cedomire, pa prije ce te vi svi postati sjedeci odbojkasi nego iko drugi. I jos nesto, to je vasa istoria a ne nasa zato tu tvoju pricu samo mozes pricati svome caci i drugim srbima nama to slobodno nepricaj posto mi znamo da to nije istina.
pa cedo mamu ti svoju jebo jos nisi jebao svoju braticinu ili setricinu
Kao što vodimo Zeničanin odmah dokazuje svoku teoriju o glupim balijama ..... Ko li je tebe učio tu istoriju da su SRBI nastali od Turaka???!!! Jedini originalni narodi na ovim prostorima su bili Srbi i Turci. Vi ste hibridi! Ako hoćete, možemo od vas da stvorimo još igrača za sedeću odbojku koliko god hoćete. Ma ja bi najviše volio kad bi cela balijska Bosna igrala sedeću odbojku.