Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAKA SAMO NAPRIJED
tako je srbine!!!!!!!!!!!!!! BOSANSKI JEZIK NE POSTOJI TO JE ČISTA IZMIŠLJOTINA!!
i vi ste mi neki turci i muslimani a svi na srpskom pisete. Pisite na turskom ili muslimanskom ili arapskom ako uopste imate jezik. Jadan narod bez pisma i jezika. Svi nazad u Tursku Irak i Avganistan kod Bin Ladena odakle ste i dosli. Zivela Srbija i Republika Srpska!
moj tata je ustasa a ja drkam na svoju mater hrbatsku dali sam ja normalan pomozitemi obrezite nas
Ma mrs u lipu vasu, pizda ti materina vlaska !
Mi srbi smo najgluplji narod, nas niko nejebe ni 1%. Gdje smo mi u svemu tome. Nas uvjek izostavljate, bilo to u sportu, kulturi, politici itd..... Jebace nas Hrvatici. ulizu se u supak pa ga lagno suknu.
to i zasluzuju sjeme im jebem rusko sta oni rade nasoj braci u checheniji i citav svjet suti niko nista nepoduzima, normalno jer ubijaju se musslimani! nedajte se braco ubijajte ih na sve moguce nacine! ja | to i zasluzuju sjeme im jebem rusko sta oni rade nasoj braci u checheniji i citav svjet suti niko nista nepoduzima, normalno jer ubijaju se musslimani! nedajte se braco ubijajte ih na sve moguce nacine! ja | to i zasluzuju sjeme im jebem rusko sta oni rade nasoj braci u checheniji i citav svjet suti niko nista nepoduzima, normalno jer ubijaju se musslimani! nedajte se braco ubijajte ih na sve moguce nacine! ja | to i zasluzuju sjeme im jebem rusko sta oni rade nasoj braci u checheniji i citav svjet suti niko nista nepoduzima, normalno jer ubijaju se musslimani! nedajte se braco ubijajte ih na sve moguce nacine! ja | to i zasluzuju sjeme im jebem rusko sta oni rade nasoj braci u checheniji i citav svjet suti niko nista nepoduzima, normalno jer ubijaju se musslimani! nedajte se braco ubijajte ih na sve moguce nacine! ja | to i zasluzuju sjeme im jebem rusko sta oni rade nasoj braci u checheniji i citav svjet suti niko nista nepoduzima, normalno jer ubijaju se musslimani! nedajte se braco ubijajte ih na sve moguce nacine! ja | to i zasluzuju sjeme im jebem rusko sta oni rade nasoj braci u checheniji i citav svjet suti niko nista nepoduzima, normalno jer ubijaju se musslimani! nedajte se braco ubijajte ih na sve moguce nacine! ja |
osim je preuzeo partizan tek poslije svjetskog prvenstva i vrlo brzo poslije toga napustio beograd i to zbog agresije na bih. on je izuzetak a ne pravilo. selektorsko mjesto trazi cijelog covjeka, a ne samo pola. a te price o ulaganju u sport mi je na vrh glave. to je samo izgovor za nase neuspjehe. gdje se vise ulaze u fudbal: u francuskoj ili senegalu? a sta bi na svjetskom prvenstvu? jedino se kod nas kao opravdanje za neuspjeh potura prica kako su za poraze krivi dresovi il los teren. pa barem je fudbal sport u kome i siromasne zemlje postizu uspjehe.
Ima primjera, koliko hoces, sta je Osim radio dok je vodio bivsu Yug. reprezentaciju na svjetskom u Italiji. Ali ne bitno, svi ste vi debilcine, koje porede BiH sa evropom i evropskim standardima, selektorima i trenerima. U BiH nemamo jedva jedan stadion po svjetskim mjerilima, dok Farska Ostrva i Luxemburg daju vise para na futbal od BiH. Pa vi stvarno niste normalni. To sto je BiH geografski u Evropi, ne znaci da je blizu Evropskih standarda u bilo cemu. Blizi smo Rumunije ili Bugarskoj iz '80-tih.
jelah pa vidi i ti znas pricat a da ne jebes svakom mater. tako treba momcino
Ok u pravu si otisli smo sa teme nema smisla www.jelah-raja.tk i na forumu o tome al sad ne !!! Ma baka sere al hajd i svi politicari u BIH seru pa nikom ne smeta!!!
Ok u pravu si otisli smo sa teme nema smisla www.jelah-raja.tk i na forumu o tome al sad ne !!! Ma baka sere al hajd i svi politicari u BIH seru pa nikom ne smeta!!!
svaka cast baki na dosadasnjem radu. ipak ovo nije u redu. mislim da ne postoji ni jedna zemlja u evropi u kojoj jedan covjek vodi i reprezentaciju i klub, i to u stranoj zemlji. ako hoce da vodi hajduk, ja mu stvarno zelim sve najbolje, ali neka prepusti repku nekom drugom. a za one koji spominju susica, tacno je da je on vjerovatno najbolji fudbaler kojeg je bih ikad imala, ipak koliko ja znam kao trener se do sada nije pokazao.
Ma nije ni cudo...
nije mi jasno koji se vi kurac imate bunit 90% bi vas se pokrstilo da znate da ce te dobiti hrbatsko drzavljanstvo. a Hrvta iz bh su uvjek imali najbolje nogometase ,