Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brkovi mu u ofsajdu 😄
Ako je ofsajd, pa makar bio i milimetar, ofsajd je i tu nema ništa sporno. Ne znam kako može ikom ovo smetat. Volio bih vidjet bi li se tako protivili ovakvom ofsajdu da je, npr, zbog njega klub za kojeg navijate izgubio. Na sva zvona bi bila kuknjava.
Gotovo isti gol ponisten lovrenu...mislim protiv brazila
Samo će debil reći da je ovo offside,kako UEFA šteli ovo nije humano, na snimku se vidi da nije offside,na travi se vidi da nije,po pokošenoj liniji, ali zato ima grafika nakon 15 min,dok su je naštetili, koja kaže milimetar offside a koji ne pokaže momenat dodavanje lopte...
Nije ništa nevjerovatno,da ga je Mančester zabio ne bi bio poništen. Sve ide po planu 👍
Ukinuti offside…ako hoces spavaj pred golom
glupost,a sta ako mu se digne i on mu bude u ofsajdu...
mora ga pod hitno spustit
Icardi je neozbiljna igrač nije ni čudo što je na vrhuncu karijere potpisao za Galatu umjesto u englesku ligu ili nešto bolje. Umjesto na SP on otišao na Maldive sa ženom. A i ovo je sve fudbal ako je offside offside je da je cm.
ovo postaje smiješno. Fudbal se gleda zbog golova, a ovo sada frustrira. Nadam se da će biti uvedeno Wengerovo pravilo...
nema mi ništa draže nego kad obučem jakna koji nisam oblačio od prošle zime i u džepu nađem 5000 eura
I sta je bilo kad si se probudio? Jorgan spao?