Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva entiteta , deset kantona , tri člana predsjedništva , 500 ministara i 10000 parlamentaraca i SEDAM olimpijaca. Pogledaj se Bosno , šalješ SEDAM sportista na najveću svjetsku sportsku smotru , šta te boli d... , ponosna si !!!
Tatjana Đekanović je na olimpijadu orišla samo zato što je predsjednik streljačkog saveza iz istog entiteta, pa su aktuelnu državnu rekorderku i najbolje plasiranu Bosanku na svjetskom prvenstvu Segmedinu Bjelošević izostavili. To je sramota i Streljačkog saveza i Olimpjskog komiteta BiH.
želim Vam svima uspjeh i hvala Vam što predstavljate ovu državu koja Vam ništa nije pružila...a fašistima na klixu hebem mater...još jednom sve najbolje...
Svake naredne olimpijske igre ima nas sve manje i manje ...
A gdje je ekipa 'države Republike Srpske', najjače države na Balkanu kako to Mile priča? A Kosovo predstavlja 11 takmičara. Osmani-Sadriu uručila državnu zastavu učesnicima Kosova na Olimpijadi u Tokiju. Zato Vulin sanja mokre snove .....i hljeb kako lomi.
Zar se niko nije sjetio da se od ove Olimpijade i karate uvrštava u program. U ovom sportu imamo dva pobjednika na svjetskom prvenstvu 2019 (Karailo Aldin, Mašić Nihad) i ekipno treće mjesto. Da bar malo povećamo šansu da se radujemo medalji.
Više članova ima džematski odbor. Tuga.
Hoćete da kažete da ovaj plavi lik ima plafon 68kg? Larisa isto tako da je do 78kg? Gluplji sam ja što čitam članke NVO amatera i očekujem korisnu informaciju.
Prestanite stavljati "evo" u naslove molim vas!
Lana Pudar, dođi i plivaj za Hrvatsku….imamo preko 30 olimpijski bazena.
Sretno ♥️🇧🇦
Za tuku revijalna utrka