Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
arkane jebem li ti sve cetnicko, da ste vi u zenici ne bi se niko ziv vratio! Jebem li ti Slobu u usta, ima da vas zgazimo, a savezu poruka: "Zajebali ste se" mada je i bolje da zenicani ne prljaju ruke onim istocnim gadovima!
Dajem 1Billion$, hajde da vidim
Jebo si ti mater ako ti ja dodzem krkane.
TURCI,HRVATI,SIPTARI...JEBALI STE JEZA U LEDJA KAD DODJU RADIKALI NA VLAST!
sve bi mi pobjedili da nije onog skeletora!!
srbija bosna sta da kazem bit ce posla za pilote vlaske!helikopterima cete da se igrate prevoza ranjenika za smrdograd!!!ahahaha!to kume!
Nacionalizam je gadna stvar, kad se da' nepismenim ljudima. Zato ce kod "nas" uvjek ili vazda bito ovako. Jedni ce druge vrjedati i nikad kraja. Tako nam je sudjeno, nek me neko razuvjeri dobice sta pozeli, izvolte.
E TURCI(OVAJ POTURICE)PRODALI STE VERU ZA VECERU!A STO SE FUDBALA TICE PUKLI STE!KOVACEVIC,ZIGIC,LJUBOJA,BOSKOVIC,VIDIC,JEVRIC,DISLJENKOVIC,CIRKOVIC,DULJAJ...
cool
Spremte se spremte cetnici,silna ce borba da bude!SRBIJA I R.SRPSKA ZAJEDNO!
Prva tekma na Grbavici,a protiv Srba u Zenici! Vidjet cete! 100%
komentar
Slabiji smo od sicg i od spanije pa i od belgije.Tu smo negdje sa san marinom i sa litvanijom,a mozda budemo imali srece. Da se niko ne ljuti i da ne psuje.
baka posto si izabrao teske utakmice ja te molim da oprobate i pobijedit
baka je izabrao put da ne moze gori, jer ce bosna poslije 2.kola imati 0 bodova