Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte samo da serete svaka vam cas nego dodjite i gledajte njihove utakmice. niste ni svjesni da se u sarajevu igra najveci derbi ovog sporta na svijetu
svaka cast, tako se brane boje svoje domovine
Svaka im cast! Sve su sami postigli a nista nisu dobili od ove drzave ciju zastavu nose i ljube.
CESTITKE Vi ste jedni od rijetkih dragulja na koje se mozemo ponositi
Ko igra srcem, ne može razočarati. Svaka čast momci.
oni se bore, imaju zelju za zivotom i to cjenim, sto puta su bolji od kosarkasa i fudbalera kojima su samo cifre u glavi ovi i nemaju nista od ovoga ali imaju ponos :) svaka vam cast momci
VI STE NAS PONOS ! SAMO TAKO NASTAVITE NAJBOLJI STE !
CESTITAM!!!SVAKA CAST!!!
Njih treba sponzorisati a ne Fudbalere i Košarkaše jer nikada nisu pokazali neke rezultate.
danas je docek reprezentativaca u 14 sati ispred narodnog pozoriste
Cestitke!
mislim da bi se ovi blistavi, zlatni momci trebali vise nagraditi od strane drzave, jer su jedini koji joj svijetle obraz!
momci su pravi, svaka cast lavovi!!!!!!!!!!!!!
svaka cast momci. vi ste ocito jedino sto ovoj nasoj Bosni ide kako treba
Momci, svaka vam cast tako se brane boje svoje drzave. Nikad nismo ni sumnjali u vas. Jos kad bi se i drugi ugledali na vas.