Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da je najveći uspjeh ostvario onaj što razbija kokose laktom... osvojio je neki jak turnir.
@BiHeer nemoj, imaju i onog malog đumbira, prošo je u treće kolo atp-a u balochistanu.
HAHAHHAHAH .... najjači im je onaj "snagator" što vuče vagone, kamione kao i brodove po miljackoj, a jedva baci kuglu na OI, a da mu ne padne na nožne prste. :)))
Rezultati su odlični s obzirom koliko resorna ministarstva i općine ulažu u sport. I tu se sve svodi na pljačku i nepotizam. Hrvatska i Srbija daleko daleko više ulažu u sport jer su svjesni da su sportisti najbolji ambasadori svojih zemalja. O zdravom životu, prevenciji negativnih pojava omladine i pravilnom razvoju da i ne govorimo.
pieemo danje zaboravim
finokoooooooo
da tebe volim to svako znaaaaaa
Ma nasi mladi su uvijek bili nas ponos. Djeca igraju sa srcem, trude se i bore za ovu zemlju, eh kad bi tako i seniori isto...
Da imaju sportske igre ISIL a bosnje bi imale bar 5 zlatnih. Ovako ce ostati jedini baz medalje na OI a kolektivni i klupski sport je na razini nule. A oni i dalje nek se masu ljiljanima i nose zastave ISILa po Sarajevu.
U prevodu "Pušiona smo u sportu a za utjuhu nam je to sto nas vole djecaci Srbi i Hrvati."
Onda djecaci narastu i postave na facebook sliku Radovana ili Kordica i sta se onda desava? Naravno disciplina u kojoj Bosnjaci briljiraju "Kme maraton!"
Hvala bogu i da imamo ovakvu mladost koja ce vjerovatno donijeti puno bolje dane BiH sportu i drzavi u cjelini
na mladima ostaje svijet
Sjedeći Sport je Allah odobrio u Kur'anu
Jeste i naš Poslanik Muhammed je volio trke za veliku nagradu Mekke. 1 nagrada pečeno jagnje 2 nagrada pečena koza 3 nagrada 50 kila datula