Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je starije, olimpijada ili fazlija?
NADAM SE DA NA OLIMPIJADU NE IDU MOMCI KOJI PODRZAVAJU RADOVANA KURADZICA I SMRATKA DLAMICA SRETNO AMELE
Не желим ником паметовати, али овако стоје ствари. Србија 115 олимпијаца, Хрватска 108, Словенија 65, Црна Гора 35, БиХ 5. Још мало упоредбе. Србија у индивидуалним спортовима има у 10-ак спортова читаву плејаду супер-младих спортиста који су освојили прегршт медаља са светских и европских првенстава овог лета. У Хрватској слично, као и Србија очекују добре вести са ОИ. У колективним спортовима још бољe по ове 2 земље. БиХ нигде нема. Добро, поправиће се и то, некада, можда, али треба улагати у младе, треба много и мукотрпно радити.
@Zoki covjek je realan. a ne kao nasi novinari i javnost. npr. svaki put kada krenemo u cillus fudbalskih kvalifikacija zbog euforije koja nam da nerelana ocekivanja razocaranje je mnogo vece. uvijek se vidimi bar u finalu svejetskog ili evropskog prvenszva. a mi ne mozemo nio da se kvalifikujemo godina na neko takmicenje. cemu obecavati medalje kada do njih relano ne mozemo doci. i toga treba da budemo svjesni. taman oviih 10.000 sportista jedva cekaju do dodju neki bosanci i pokupe medalje.
Nije mala stvar se naci medju 10.000 najbolji sportista... i ja sam onda tu negdje... kakav sportski duh i cilj ka medalji ...
Ide li i jedan fizioterapeut sa tom ekipom!? Ako ne ide, tesko ce to ici dragi moji! Ne moze se do dobrog rezultata bez dobrog fizioterapeuta! Jer ne moze somun bez 4 kifle da balansira! 100%
respect za nase olimpijce. sretno vam. a neki neka se srame svojih komentara.
Lucija Kimani će osvojit zlatnu medalju Bolja je od Sandre Perković :D
Sretno vam na Olimpijadi! A za ovaj komitet i odgovorne politicare jedan veliki minus kada su omogucili sportsku infrastrukturu koja proizvodi samo 6 olimpijaca! Katastrofa! Daj ulozite malo novca u sport. Odma ce biti i manje kriminala na ulicama. Fuj!
Zar predsjednik OK BIh, nije Izet RAĐO, a ne MRŠO, kako je napisano?
vise ce bit delegata nego takmicara ccc i mi neka sportksa nacija ,samo 6 ucesnika na OI stim da je fazlija dobio pozivnicu.
sta je olimpijda bez fazlije
naravno vlada veliki optimizam među bh olimpijcima. optimisti su, nadaju se predzadnjim mjestima bolje i to nego biti zadnji kao inače.