Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast momci 👏
Ovu pjesmu za himnu treba usvojiti
Kao tinejdžer sam dolazio u Tešanj kod rođaka,izlazili smo u Metro (diskoteku), bilo je u njoj stotine mladih ljudi svake srijede,petka i subote. Ljetos otišao u Tešanj, Metroa više nema, umjesto njega je neki restoran u kojem sjedi 5 penzionera. Prošao čaršijom, vidio sam 3 mlada insana, 15 matorih i 20 automobila sa tablicama Munchen.Pola poslovnih prostora u čaršiji im zatvoreno.
Jel se samo slavi dje su bosnjaci
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina
ovo fakticki ispada slavi se siromastvo
Volim te Bosno. Izraele proklet bio! Free Palestine 🇵🇸
Svaki cast momci! Srce mi je ko planina! Dok je ovakvog Duha u grudima, bice I Bosne! Nadam se da ce drugi gradovi diljem Bosne biti bolje od vas iduce godine... Sarajevo, ne mozemo racunati, on ima druge parade ponosa u prioritetu.
Prodane duše, napišem im demokratski komentar na fb komentaru, gdje sam napisao da su plaćenici saveza, oni me blokiraju...
Savez napolje!
Dodjite na Grbavicu sutra da vidite vatromet na poluvremenu
Da je od govana, moja je ! Volim te BOSNO I HERCEGOVINO ! Ja druge domovine nemam !
MOGU DA GA DUDLAJU!! OVI IZ ‘tzvrs’ 😄😉😉