Borba protiv AIDS-a
0
Bh. ekspedicija u pohodu na Maglić
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
The_Joker, imaj na umu da kada amerika bude slabija da ce muslimani u svijetu biti jaci, ali nece to vama srbima smetati, navikli ste vi kmetovi biti, samo ovaj put necete imati privilegije koje ste imali kod osmanlija.
Podržavam te skydiver-u u porpunosti od niceg on pravi provokaciju, sta ces uvijek ce takvih biti samo trebali bi se oni malo smiriti jer je RS pod zastavom BiH na svu sreću pozdrav iz Bihaća!!!
@The_Joker: Tako je mozda amerika nebude jaka ko sad i nebude u stanju da vas spasi kao sto je uradila u predhodnom ratu ... sve do beograda bi vas potamanili da nije amera bilo ....
Sta je ba sdfsadfwe, sto si to neurozan. Strpi se, ganjacemo se opet kad tad, to je sigurno. Medjutim mozda tad amerika ne bude jaka ko sad, mozda se ne bude puno pitala : ))))) Sve za Srpsku!!!!
kako vam oči uvijek lete na nešto bezvezno....????? Maglić se nalazi u Republici srpskoj, koja je entitet BOSNE I HERCEGOVINE i ustavom je zagarantovano dva entiteta, tri jezika i dvije entitetske zastave....a ako ne vidite planinari u rukama drže zastavu BOSNE I HERCEGOVINE, a to što je zastava RS-a na vrhu Maglića, nisu krivi niti planinari, a ni SA-x, već ovce koje od izbora do izbora biraju istu gamad i time produbljuju i proširuju podjele među običnom rajom. by the way među tim planinarima ima i Srba i Bošnjaka, odnosno ljudi kojima takva pripadnost uopšte nije bitna, koji stoje iznad svih tih vaših podjela.... žalim vas, stvarno vas žalim, sva sreća pa u svom bližem okruženju nemam takvih poput vas....
Ja na prvoj slici vidim SRBSKU zastavu a ispod nje neki znak saobracajni kao \"PAZI ODRON\".Planina Maglic (ako neko nezna)je planina u Republika Srbska
mamu im cetn*icku. poserem im se na trobojku. Jedva cekam kad cemo se opet ganjati po vrletima. i sara*jevo-x mamu i svu familiju svim clanovima tima sa-x zbog prosipanja cet*nicke propagande.
Jasno da preventuju AIDS. Kome se moze dici na takvom kijametu.
a pazi i ovoga sto je pisao clanak, kaze sa nasom zastavom, pa cijom to? ili promjeni naslov tako sto ces ono bh ukloniti.
@01001101 Bas tako!
@Srbo Protiv zastave nemam nista ali protiv takvih kretena kao sto si ti jednostavno nemam rijeci
Bosnjaci, kako vam se svidja ova prva slika? :D
E nek su oni stavili trobojku... Pa nek hala gori...
Najbolja borba protiv AIDS-a jeste izbjegavanje predbračnih seksualnih odnosa. Nikakve ekspedicije, nikakvi koncerti, grupe, organizacije i šta sve ne neće spriječiti širenje ove bolesti. Umjesto da snage fokusirate na sprječavanje ove \"j3b1-se-s-kim-stigneš\" pojave vi u isto vrijeme promovišete ovakav razuzdan način života, a onda se lafo borite protiv AIDS-a i ostalih seksualno prenosivih bolesti?!