Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveca nepravda u fudbalu ispravljena !
Benzema trenutno jedan od najboljih napadača na svijetu. Zna Deschamps da je bitnije imat jednog takvog igrača u rosteru od nekih porno snimaka. Griezmann, MBappe, Ben YEdder, Giroud, Martial, Coman, Dembele i još sad Benzema, sve vrhunski igrači koji mogu igrati u špicu, a da su nam svirali jedan od dva penala ne bi nas dobili 100%.
A sve migranti,francuska bi bila sranje da njih nema
Odbrana je moćna, a napad najmoćniji na kugli. Vezni red bi mogo biti problem. Sisoko, Lemar i Toliso nisu u prvih 11 u klubovima, nisu u formi. Pogba i Rabio su standardni u MU i Juveu, ali ni oni nisu u vrhunskoj formi. Jedino je Kante odličan.
Strašan sastav. Imaju dva prva tima
sto bi svabe rekle Stammspieler wie Benzema rolln Benzer bra'a
Strasan igrac
Strašna je ekipa Francuske.
Nije ove godine već je godinama na nivou!
Benzema>Giroud
Jaki beton Francuzi,kao onomad Brazil!
Batali to Benz brate sjebali ti najbolje godine i sad te zovu kad ti njima trebaš da si frajer pa glatko da odbiješ poziv od onog smrada
Oj sastava kru' ti dragi poljubim -.-
Brate sretno,samo pokazi bagri Francuskoj sta znas.
E jes jaka repka, a još im jača grupa. Njemačka Francuska i Portugal
Strašni sud. Moćni brate.
Konačno!