Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sve je ovo priprema za takmičenje na koje želim otići 2015. godine, a to je Red Bull Art of Motion” Ja se nadam da ces ziv i bez gipsa docekati to takmicenje... U svakom slucaju sretno.
Svaka cast :)
Zamolio bih ove kako nasi ljudi kazu "DUSMANE" da ne pisu gluposti. Ocigledno nemate pametnija posla nego pricati gluposti. Toliko od mene. Hvala
Ja sporta i govana
A Benjo Delalic?
Pick..a koja je spucala trebu u prolazu zgadio mi se supak pokvareni nafurani
Svaka mu čast! Zna znanje.
Tražite honorarni posao? Više informacija na: http://iskoristiinternet.blogspot.com
Najludji sport!
Vidi se da si glupa cuj Dijasprokaa nisi bolje sta skontat mogla ? evo ti sad lista mala pa ti itrazuj zasebno sve wingsuit letanje okolo naludi sport ikad onda surfanje na vulkanu NA JEBENOM VULKANU onda Highlining, onda voznja kajakom po jebenim VODOPADIMA onda Tow in surfing jebeno skaces na jebeni TALAS slobodno penjanje isto ono penjanje po planinama ALI BEZ JEBENE ZASTITNE OPREME eto samo nekolicina..
Al joj ga šuknu xD
uspio u zivotu jbt
zasto mislis da nije uspio u zivotu?
pa nekako mi bezveze.. sta ih uci... pravolinijski savladjuj prepreke... jedi zdravo i radi sklekove... mislim ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)