Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitam..!!!
svaka cast beli
svala cast majstore.
Sta ce cigani samo mogu komentarisat i diviti se svom neznanju i gluposti! Majstor vise borilackih sportova,COVJEK PRIJE SVEGA,Neko od koga se jako puno moze nauciti!!!Ovo je vjerujem samo jedna od usputnih stanica u kojima je ovaj covjek,moj trener jako jako uspjesan!SVE NAJ NAJ
dr'ajte ribe...
svaka cast momci, cestitam.a ovi ,, seljacki ,, komentari dolaze od onih koji su do juce znali samo za ,, medju,, i ,, kolac,, , ih *** ti ljeljak,.krkani.
Za ove dežurne paćenike.. Idioti, ne poznajete čovjeka i nemate pravo da tako glupe komentare ostavljate. Belmir je izuzetan momak, uporan, inteligentan. Vrhunski sportista. Vi osim što komentarišete po portalima, ništa drugo niti raditi, niti ste sposobni.. Toliko ste jadni.
radite*
bolest
Dobar je za skele :)
Belmir je čovjek koji ima univerzitetsku diplomu, obrazovan, majstor taekwondo-a, a sada postiže zavidne uspjehe i na polju bodybuildinga (fitnessa). Tvoj komentar nam svima govori da si ti onaj koji je dobar za skele, a možda nisi čak ni za toga.
burned gold :)
Svaka ČAST !!!!
Mora on još jesti pure i kukuruze da bude kao ja ;)
Gaćice (šorc pošto je physique/athletic kategorija), boju i na binu, pa da vidimo kome treba još pure. Najlakše je pisati za kompjuterskom stolicom glupe komentare kao što je tvoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi na kvarcanje!
"beli"
Dokaz da nije svako za bodybuildinga.Njegova gradja je za gradjevine :)
pa normalno bolidu,ne bi ni stavio ovaj nick da nisam glup