Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BARCA FOREVER--- Ma to ti ja govorim,to su sve prodane kuje sto bi se za funtu guzile.NEKA SU IH PODERALI
joj nek smo ih satrali i zacepili im usta.samo mi zao onog trenra reala sto izgubi poso covjek al eto...
e figo jebem li ti mater i zenu u usta. dabogda nogu slomio i ne zaigro vise nikako. prodo si se ko najveca pickurina i sad doso udarat u madridu mater ti jebem... jooj kad dode u barcelone trebam mu slomit sve pa da ga sastavljaju ko lego mamu mu jebem ja.
FORZZA BARCA!!! E jesmo ih poderali u sred madrida i pokazali ko je trenutno glavni... A pisam ja s tresnje na Beckhama (sva sreca da nije dosao u BARCU) na Figa koji je jedna prodana p****, na Ronalda koji je zaboravio gdje je prije igrao (vjerovatno zato nije smio izac na teren u nedjelju) i na sve zvjezdice iz madrida i njihove milioncice...Evo cujem da je Abramovic zvao Beckhama u Chelsea i izgleda da ce se transfer ostavrit a kako Ronaldo kaze "da nece nigdje bez engleza" jednostavnom racunicom se dolazi do toga da Beckham nije natezao samo zenske... mnogo je duboko to sve ;-)
Jaci nego ikad
Dobise kraljevi po P.... Barsa
kad ce fk sarajevo igrati protiv barcelone
yeah yeah yeah
ma ljudi barca je najbolja stavam je www.boixosnis.com FORZA BARCA #fcbarcelona
Napokon i oni da njih dobiju ali samo radi ono smrada Figa.I nek je dobio crveni ja bi njemu dao i naranđasti karton da ga ima,pizda mu materina prodana.Najvise mrzim prodane pičke.
ma sinoc sam bio malo neraspolozen,ali pokazao sam u prvom poluvremenu kako se prave djeca na terenu i pored mojih godina jos cu ja malo igrati,ipak sam odnio titulu naj igrace evrope u zadnjih pedest godina. a ko jebe real kad je otjerao morientesa i del boskea!!
falio je ipak il fenomeno, i odbrana je realu katastrofalna tj,isto ko da je i nemaju, ronaldinho je genijalac!!
da je igrao RONALDO bilo bi 4:2 za real
jao jebote jesam ja out, jel ono Davids? nek su ih poderali svak casta, otkad Davids igra u Barceloni?
nisu mi oci ok