Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živim za dan kad ću odseliti i doći u taj stadij da me počne boliti 'rac za ovakve vijesti i gluparije koje mi svakodnevno ispiraju mozak.
@NigdjeNaSvijetu Ako te ovakve vijesti doticu onda ces i vani naci razlog za nerviranje. Ovo je budalestina. Nebitna, beznacajna vijest. Trolanje.
treba i sad da te boli...ja na klix ulazim da rijesim ukrstenicu i da vidim sta ima novo u sci tech kategoriji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta nas ima bolit qrc za kosovo. Da nisu mozda kosovari suosjecali sa bosnom za vrijeme agresije. Jes moj qrc. Oni nama sankcijr na uvoz a nasi dupelisci lobiraju za dzabe kosovu. Boli me kuki za njih. Ugovorite prijateljsko mec sa eu repkama pa naucite neku novu stvar o sportu
Ovako mlad a mozak mu vec ispran. Bit ce zanimljivo sta ce se dogoditi u svim tim supljim glavama sad kad Vucic prizna Kosovo. Plasim se da vecina njih ne pocne vrsiti samoubistva.
nema se tu sta puno pametovati, neće da igra iz političkih razloga, molim lijepo, zbogom iz reprezentacije, pa majmune ti si valjda prije svega SPORTISTA !!!
MA JEBES KOSOVO
Kosovo je međunardno priznata država a RS je manji (na zločinu i genocidu stvoren) entitet u Bosni i Hercegovini...To dvoje ne može,ne smije i nikada neće moći da se upoređuje,..SMRT FAŠIZMU!!!
Druže Miloše, pod hitno uradi neku nacinalistički sadržajnu tetovažu i sl. i prekratiš sebi muke.
Baš nezrelo! Pitam se sinko, kako očekuješ da se za tebe zainteresuju ozbiljni svjetski klubovi ako kao mlada tu biraš protiv koga hoćeš a protiv koga nećeš da igraš.
ti ocigledno nisi pravi sportista cim tako razmisljas, sport je protiv nacionalizma
Hmmm sad smo razapeli momka ovdje,svi ste jedva docekali da razapnete srbina iz B.L. a ja se samo pitam kako bi mi reagovali da se RS odcijepi od BiH i da li bi mi htjeli da igramo protiv RS onda npr ,Bosanska teritorija ali naseljena drugim narodom nije bitno kako ,kao sto ni nas ne interesuje kako je i ko Kosovo naseljavao i preseljavao...samo treba biti realan drazi su mi srbi 10000 puta od albanaca pa kako god!!!!
Liče imaš moju podršku! više i to kosovo mi se na qurac popelo iskreno
I u sport se mješaju, mrš zatupljeni fašisti.
moramo ga vise razumjeti. On je vjerovatno pod strasnim pritiskom okruzenja.
Nemoj onda igrati ni za BIH ako neces postivati medzunarodna pravila koja vaze za sve.
Covjek potpuno u pravu...Kako ce igrati protiv njih kad ih drzava BiH nije priznala
BiH ne priznaje kosovo i metohiju kao drzavu, zasto je uopste dozvoljeno da se organizira jedna takva utakmica? podrzavam momka, trebaju ga svi slijediti... ako ikada budemo priznali kosovo kao drzavu, onda ce svi igrati ovako ne...
Sportista sigurno nisi jer da jesi tvoj posao ne bi bio da se bavis politikom na sportskom nivou. Po tvojoj logici igraci iz Federacije koji nisu za RS ne bi igrali sa vama.. ali igraju. Razmisli malo o tome malac i vrati se lopti
@torente.. ne vidim u čemu je problem, pa prijateljska utakmica Srbija -Azerbejdzan se odrzava na Palama..😊