Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubičić iz Rapida, zar to nije onaj što je zamjenio džamiju sa pekarom.
Tužno je ovo. U Njemačkoj i Austriji u vrh glave za 50 godina balkanci i ostali Slaveni (Poljaci i Rusi) uz Turke i Arape će činiti većinsko stanovništvo i od Njemačke i Austrije napraviti iste vukojebine iz kojih su i došli.
Ovaj Jakupovic je bio u Juventusu, sjecam se kada se o njemu pisalo kao velikom talentu. Vec mu je 20 godina, a ne vidim da igra nesto puno u svom klubu. Ali svakako da sve nase mlade igrace treba pratiti.
Tacno bi trebali imati neki registar nasih mladih igraca, u svim sportovima, po Evropi i svijetu i pratiti ih, jer bi to mogli biti novi Salihovici, Lulici, Ibisevici, Pjanici, Ibrahimovici...
ima nas Bosanaca vise od kineza a igramo bolje od engleza
Kolonija Bosanaca je naselila Njemacku i Irsku, istu sliku cemo imat i tamo za 15 godina, lijepo je vidjet nasu raju kad uspije u stranoj drzavi.
@JahacMagle2019 Iskreno nisma znao da nas ima i u Irskoj. Znam da nasi pretezno idu u Njemacku, a da hrvati dosta sele u Irsku.
@JahacMagle2019 pa normalno da uspiju, moras biti retardiran da ne iskoristis prednost pravne i uredjene drzave koja misli apsolutno na svaki sloj drustva, ulaze u svaki sport, ekonomiju, obrazovanje ali ne obrazovanje gdje je ko ratovao, nego naucno istrazivacko obrazovanje.
Usanovic bi sada rekao, kao i za Ibrahimovica...sta ce nam, imamo mi 5 takvih koji nam vrata kucaju svaki dan.
Budala zivi gdje mora, pametan gdje mu je ljepse. I u titino vrijeme Austrija je bila Monako za nas
@Sprzo307 ,,,Nije ni kod nas onda bilo lose,bili smo zdraviji,danas sve psihicki bolesnici,putovao sam citavim zapadom u ono vrijeme bez vize,isao na more svake godine,roditelji kucu sagradili,grilanje i uzivanje,manje primitivizma,seljacine dolazile u carsiju samo kad je sajam,nismo znali sta je droga,kocka
Ma sta ce nam optpad majke vam
@Akisakisa koji otpad..tako smo i za Ibrahimovica nasi strucnjaci govorili, sve strucnjak do strucnjaka