Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakovicu dobar si ali pricas gluposti ne znam da li bi tako pricao da ti je ubijeno pola familije prema tome samo skaci ali ne pricaj puno.
Dalje treba ici, ali proslost ne nikad ne smije zaboravljati
...krivi su zločinci, i njih treba osuditi...nije kriv čitav narod, ni jedan, ni za zlo u ovom ni za zlo u prošlim ratovima...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
mene nana ne bi pustila iz kuće samo u potkosulji
balavurdija koja skace po zidovima ne treba da se bavi politikom . mislio je da ce ispasti pametan sa ovom izjavom a ispao je glup . cuj ,, desilo se sto se desilo ,, yebote zivot kao da auto kokos pregazio pa sad zaboravi i hajmo na pivu . buducnosti nema bez istine , bez pravde , bez cistih racuna i stalnog ponavljanja onoga sta se desilo . Mi uopce ne pricamo o ratu koliko bi trebali .
moze li iko da objasni zasto skoro svaki koliko toliko poznati muskarac mora da se oblaci ko neka pedercina?
Majmunima je mjesto a grani!!!
Pričate gluposti i pravite se pametni, a pola vas nema blage veze šta se dešavalo nego samo pričate ono što čujete. To napišiti odgovornima za rat, a ne nekome od mladih generacija koje se bave sportom.
Stvarno pricate puno sta glumite,pola vas ste niste ni bili rodeni. Proslost je bila i ne mozemo nista ucini da bi je promjenili.Zar nije dosta nacionalizma u ovoj zemlji zar nije dovoljno sto drugi blate ovu zemlju nego moramo i mi.Trebate da postujete ovog momka i da vam bude uzor on se bori da uspije u zivotu,da ucini nesto za ovu drzavu da pomogne mladima da bude sto manje kriminalaca,narkomana,narkodilera a vi mu takvo vracate stidite se. Benjamine svaka ti cast samo tako nastavi. :D :D
kakav je ovo debilcic mamin samo da vi znate
Pogledaj na Drini krvavi Višegrad Bakovicu pa onda tako pričaj
...jedna, od mene :) http://www.youtube.com/watch?v=K6QTaI8OliU
Oj Boze kakav mahalski portal je ovo postao
ima li neko da jede girsini, il je mozda otiso kod zumre na Sir i kajmak? :S sta piste vi to nije humano! "samo alija da je vise balija" :D
TREBA BAKIRA JEDAT I SDA CITAVU!!! OVOJ DJECI JE USKRATIO BUDUCNOS DIJETE MU ...
ma nije samo ovoj, vec i i onoj i ovoj i onima (koji dolaze)...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Joj naziva, k'o da se satala boracka organizacija iz bivse nam drzave pa da imaju sta ostavit' iza sebe
ja kolko se đipne
koje vratolomije... idi sine i drogiraj se kao sva normalna djeca :) salim se naravno... svaka cast na ovim gimnasticarskim vjestinama i sretno da ne polomite kosti..
moze li ijedna vijest proc bez tvog pusackog komentara samo da bi dobio lajkove
Ne moze, giroud xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)