Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jutros ja u 6 i 30 kod kočija da krenem na trčanje kad alija imamović hoćemo zajedno može odradili smo dionicu velika aleja-crva i nazad i onda velika aleja-stojčevac i nazad.nikad nije bio spremniji može klix 4 dana prije dati ekskluzivnu informaciju da će u utrci za profesionalce pobjediti alija imamović spreman je strašno.........ostavite do završetka trke ovo pa vidjećemo ako budemo živi i zdravi!
@fidel1984 druze alija moze na 3.000 dobiti jedino rekreativne trkace a profesionalne ni u ludilu, jer to nije njegova disciplina a i deleko ti je on od pravih profesionalaca