Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se ovog momka na ekskurziji prije desetak godina u Makarskoj, pretpostavljam da je on bio na nekim pripremama pa smo boravili u istom hotelu. Raja je pijuckala neki alkohol, pjevale se pjesme, a Amel je plivao po nekoliko sati. Jednom smo ga pratili u vodi, doduse samo pogledom, brzo je nestao iz vidika. Sretno momak!
Vrijeme je da te minderlije zaposle u neku od budjetskih institucija, lijepo si se o ozenio, tako da ti karijera ide u tom smijeru. Relno vise nema nista od tvog rezultata na svjetskoj razini, nego isisaj jos BH Telekom i pravac budzet, a onaj HIFIN auto si vozao dugo ko dijete balon.
Želim ti najbolju sezonu.
Letu Tuke
Draga Tuko, oženio si se, dobio si stan džabale, pa nisi lud više da trčiš i da se znojiš više u poznim godinama, a već ti je 26-a. Nego, poslušaj savjet starijeg i (ne)iskusnijeg, u'liva se bolan sada u neku 'državnu' agenciju za promociju atletike, postani savjetnik savjetnika, ili k'o onaj isprebijani Zildžić, potsani derektor nake državne akademije
Amele, daj dres :)
Daj mu svoje crvene gaćice.