Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace ko trci zivjet ce vjecno..a ovi sto ne trce oni nece :I
Bravo za ovu ekipu.
Prijavio sam se na trku
Podrska. Samo nemojte vise u Titovu. Svaka vam cast
jeset vala dodijali sa ovim trcanjima, skolama trcanjima i slicnim trendi stvarima ... samo me interesuje hoce li svi ovi silni "trkaci" bataliti ovo nakon sto trcanje prestane biti "in"
Trcanje nije trend! Te, na koje aludiras su mozda samo zavolili ono sto je bitno i od toga "podigli" trcanje na neki drugi nivo. Trcanje, pa makar i zbog instagrama je bolje nego gledati kako drugi trce...
@blackspawn jaranice, kako nije. Masa ovih sto trce ne bi to nikad radila ako nece "izaci" na fajsbuku. Cast izuzecima koji rade sto vole, bez obzira na "modu".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj bilder na prvoj fotki ne bi izdržo ni 500 metara uzbrdo.
eto prilike za udaju.