Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba postovati i ljude koji vjeruju u neku vjeru, i ljude koji ne vjeruju u nista i ljude koji vjeruju u nesto ali ne primjenjuju nista. Neka radi ko sta hoce. Ako hoce cura da obuce kratki sorc, neka obuce. Ako neko hoce da stavi sesir na glavu, a dole bikini, neka obuce. Ako hoce neko da pokrije kosu kapom ili bilo cime slicnim, neka pokrije. Problem jedino moze imati neka sitna dusa koja nije izasla van granica drzave, a ni van granica svojih uskih, zalosnih vidika.
@GlobalUser ili jednostavno trebaš biti jevrej koji za cilj ima konstantno provociranje, zato što ima moć da napravi diskriminatorna "pravila, zakone i propise". U fudbalu je pravilo da igrači imaju dresove i šorco\e\ve, ali u zimskim periodima neki oblače "helanke" ispod šorca i ne prijavljuju ih, jer nema apsolutno nikakve logike.
@GlobalUser Bravo jedan od boljih komentara u posljednje vrijeme. Zivi svoj zivot i pusti druge da zive. Ko si ti da druge ubjedjujes da je tvoj svjetonazor jedini ispravan..
Ne bi im smetalo da se pojavio neki derpe u duginim bojama i lakiranih noktiju , il neka lezba narokana muškim hormonima. Ne daj se čestita djevojčice, mogu samo da ti zavide jer si bolja od njih.
Zasto ne trci u SA ili kod mierdogana?
Naravno da treba zabranit, na ovaj način se sprovodi šerijat na zapadu. Djecu indoktriniraju ideologijom nespojivom sa zapadnim vrijednostima.
Znači časne sestre izbaciti iz crkve?
@persing Ne radi se tu o medresi ni džamiji nego o događaju organiziranom od strane trećih osoba, sa jasnim pravilima. Časna nebi ni pitala da trči s nečim na glavi jer joj tako šta nebi palo napamet, to samo vječno ugroženi muslimani tjeraju druge da zbog njih mjenjaju pravila.
ja demokratije i govana
Ako ima prednost sa ovim hidzabom mogu razumjeti odluku. Mislim i druge plivačice imaju kapice plivačke ali i zato imaju pravila kako da izgledaju.
ako je vec smetalo kako tvrde i nije po propisima zasto prije takmicenja nije se djevojki sugerisalo da se nemoze sa hidzabom natjecati vec kad je pobjedila onda je zasmetalo,sta da se kojim slucajem takmicila casna sestra sa svojom maramom na glavi bili bila diskvalifikovana,kako interesantno,smeta kstasima hidzab a gospa im nosi hidzab na slikama.
I to u zemlji vjerske slobode.
Sjeti li se iko sad presude "Sejdić - Finci"? Kod nas je OK kad se ne možeš ni kandidovati na izborima jer te mati rodila kao "nekonstutivnog", a kad se po svijetu diskriminišu muslimani, onda svi džematile "drvlje i kamenje" po svjetskoj "demokratiji".
hebala vas vasa demokratija. jos jedan dokaz da demokratija nepostoji 👎👎
Na Hidzab Nike marka hehehe
Napredna demokratija i društvo... Čestitke
@barut baš može rame uz rame sa izbornim zakonom u BiH. Podjednako su diskriminišući.
@barut fkt ne kontam cemu minusi, slijedece ce biti da ce ljude diskvalifikovati koji imaju daunov sindrom iako su sasvim normalni ljudi kao i svi ostali. Džeko igrao sa maskom, Davids sa naočalama.. U čemu je problem bolesni bošnjo? Ako je problem u islamu pa budite zahvalni muslimanima jer sve dok muslimani Kabu obilaze ima i zivota na dunjaluku...
Preseravanje
sad je moderno po zapadu zezat muslimane. hoce sunet da zabrane, nedaju da se samija nosa a DEMOKRATIJA... to je diskriminacija i nista drugo
@alenko A slučaj Sejdić - Finci? Isto tako čista diskriminacija. Presuđeno. Dokazao. Potvrđeno.
zbog aerodinamike!