Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanija....ahhhh ta kolijekva civilizacije. Nema lijenijeg naaroda u Europi!! NEce kile...niti su jako resursima,niti imaju prirodnih bogastava,niti imaju plaža i mora... i opet dominanti u svijet?? kako?? jednostavno ko pasulj!! nakrali,porobili i opljačkali!!!!!!Eto kako imaju!
Da je Mo kojim slučajem ostao u Džibutiju, sakupljao bi plodove i skakao sa grane na granu. Zato ipak viči "riba" ja bih sada sa 38 bio rob kao ti ali i pola Balkana koji živi u zapadnoj Evropi u tvojoj u United Kingdom i za njihov pasoš.
Inače se malo informisite i ko je bio Tipi Tip, koji je bio " otac" trgovine ljudima kroz istoriju, a glavna trgovina se odvijala u Stonetown-u, bio je sin sultana. Sve rečeno.
Gdje su sad bošnje koji su odmah napadale britance u vezi ovog slučaja? Bruka smo od naroda, samo nek je laprdat
Sve je to istina, ali čitaj malo i o arapskom ropstvu. Nama nek je osudit odmah na prvu, sve generalizujemo
To je bila gatara Mara sto mu je dala formulu do finala.
Bolje grob nego Rob 😎💪💪
Sta sere? Dobio par obaveza u kuci i place. Ne bi bio to sto jesi da nije te gospodje koja te spasila bijednice
Sta li je dugoprugas? Da on ne radi na prugama, i to onim dugim?
demokratske zemlje .. sta reci .. okupatori i kolonizatori .. g0fna obična