Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj trener zaboravlja da je upravo Vrancic zasluzan sto su usli u prvu ligu,zadnjih 7-8 utakmica prosle sezone je upravo on ulazio kao dzoker i zabijao golove i imao super asistencije.
@bosnavazda vidjecemo hoces tako pricati kad sutne bejha i zaigra za Hrvatsku hahah
@bosnavazda bio je povrijedjen vrancic, trebat ce mu vremena da se oporavi da bi igrao svih 90 min, ali eto blizu je.
Cekajmo dok plastika naleti na malo jaci klub
@MamayevKurgan svi su klubovi plastika, sta mislis sto je Barselona jaka toliko godina, zato sto je Katalonija najbogatija regija u Spaniji i normalno da su imali novca da ulazu u igrace i kupuju igrace, nece neka bjeda sa juga Italije biti uspjesna, ili neki jadni velski klub poput TNS
Igra Pukki, ko veliki ...