Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daće Mile 50 iljada il ga neće biti
Halo ljudi, VLADA ZDK i DRZAVA su ti koji trebaju izdvojiti, ovo što je VLADA KS je uradila je za svaku pohvalu pa koliko god da je.
OTVORENO PISMO BUŽIMLJANKE NAILE KRUPIĆ: AMEL TUKA NIJE JEDINI SPORTAŠ U BIH, PO KOJIM KRITERIJIMA NAGRAĐUJETE? KAKO BIRATE KOJI HISTORIJSKI REZULTAT ZASLUŽUJE VAŠU PAŽNJU A KOJI NE? http://www.uskinfo.ba/vijest/otvoreno-pismo-buzimljanke-naile-krupic-amel-tuka-nije-jedini-sportas-u-bih-po-kojim-kriterijima-nagradujete/63375?fbclid=IwAR2KgWtjxypN6Dx-Fk_j2lbI6_VT4JvaJvbrLetsr0Zi-J37G6u6LpNh1mA
http://www.uskinfo.ba/vijest/otvoreno-pismo-buzimljanke-naile-krupic-amel-tuka-nije-jedini-sportas-u-bih-po-kojim-kriterijima-nagradujete/63375?fbclid=IwAR0DXOnFMVpkL2O4J368sBr08tta0xUBTf23n31P7850EnCgq3dZJZTVoe4
Ko se nije bavio sportom taj ne zna koliko se potrosi para da se izvede ovakakav sportista,obezbjedit mu sredstva da momak moze da kupi stan i auto,obradovao je naciju,zeni se decko i odrijesite te kase da se momak pogura inace BRUKA
Za onu sedždu nakon trke zaslužuje DŽENNET a ne 20 000KM.
Sve ove pare su mu bile potrebnije prije 5 godina nego danas. Da ih je tada imao da ulozi u sebe, ostavio bi on onog Amera bar par sekundi iza sebe. U svakom slucaju sve dobro sto mu se desava je u potpunosti zasluzio, a ovim nasim nehljebskim politicarima ostaje da i dalje retroaktivno djeluju na sve zivo.
koliko je dobio to je sramota,treba doći dokle je došao a to vrijedi makar desetak puta više
Mogli bi napraviti kao i u Njemackoj i mnogim drugim razvijenim drzavama. Talente i sportiste koji nastupaju u drzavnom dresu prebaciti u Oruzane snage, odrediti budzet i redovne plate i na taj nacin ih stimulisati da se fokusiraju samo na sport i prezentaciju drzave.
i foodill je dao, rastrgao se ne uzubillah
Zaslužio je puno više, ali lijepo je i ovo.
Kad smo kod nagrada. Trebamo mu dati posao kao treneru da trenira mlade naraštje. To bi bila najbolja nagrada za našeg šampiona. Za deset godina bi trčalo po medaljer, desetine mladih Bosanaca i Hercegovaca. širom planete.
Možda su ove cifre smiješne, u odnosu na to koliko koštaju pripreme, ali i ovo je neki početak. Svaka čast za institucije što će bar koliko-toliko ovom momku pomoći u finansijskom smislu. Ja se nadam da će Amel nastavljati da nas obraduje svojim uspjesima, a da će nadležne institucije to prepoznati i adekvatno nagraditi.
Prema izdvajanju za kiosk turisticke zajednice tih dvadeset hiljada nisu neki znacajan izdatak
bacanje para, moglo se uložiti u zdravstvo ili obrazovanje
donesi nam ti srebro pajseru
A ima li Amel 2 god prebivaliste na podrucju KS
U Njemačkoj su svi perspektivni sportisti( ne mora da znači da će uzeti medalju) zapošljeni ili u policiji ili u vojsci tako da su osigurani.To bi i kod nas trebali raditi.Veliki je to podstrjek kad nemoraš brinuti za budućnost.