Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolt je legenda ovog sporta. Steta sto odlazi. Sretno LEGENDO
Jbes Bolta vidi Tamare na naslovnoj. Joj da puste komentare bilo bi "mahmutovac" lamela i to.
@rf81 je*la te , mala nema je metar, cu poslala CV pa kao zovnuli je..tata mislis zovnuo...kao i sina sto je gurao u Borcu, sto svi znamo koji smo trenirali..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čudo i u Sarajevu 23:05 a jos nisu iskljucilli vodu...
@BHRealnosz3 Eno curi na slamku, sad ce, ne brini
@BHRealnost3 Izgleda da su me locirali i odmah mi iskljucili vodu 😢😢😢😢 ... al sam ja napunio dva kanistera i jednu šerpu... hahahahha kako sam ih izradio
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kostao ga ovaj start opet.Prevario se,ako je mislio da moze od pola trke proci sviju.Ali,dok je bio,bio je svaka cast.Kao u svemu,tako i u atletici... Uvijek ce biti vukova duzih repova.
Kako je, ono, rek'o pjesnik... 'Gdje ja stadoh - ti ces poci. Sto ne mogoh - ti ces moci. Sto ja poceh, ti produzi... Sto zaduzih, ti oduzi... ' Tako je to: rekordi, dominacija, i sto-sta jos...Pa smjena. Kako neko drugi rece:'Zivot je rijeka, nije jezero.'
Kraj jedne ere
Nema tu neke mržnje između Gatlina, Blakea, Bolta.. svi se oni zezaju na pres-konferencijama. Gatlin je sada postao najstariji svjetski prvak sa 35 godina, a tu je bio i Yohan Blake koji je 2011 postao najmlađi svjetski prvak sa 21 godinom i koji nije nažalost osvojio medalju.
Kad je zvanično objavljeno da je pobijedio, Gatlin je na najbolji mogući način ušutkao publiku koja je čitavo vrijeme isključivo samo njega provocirala. Čovjek je pokazao šta znači imati karakter, nakon svih ovih godina.
Placeno mu je da pusti, da bi se stvorio novi "trkacki supermen", tako da industrija i interes za ovim sportom nastavi rasti nakon sto se Bolt povuce.
Ljiga najveca je pobijedila veceras, najveca suga atletika... hemicar sugavi fuj .. nikad nece biti postovan kao Bolt sto mu je publika fino i saopstila dok se citalo njegovo ime.. Bolt je sampion i uvijek ce biti najbolji nema dalje..a ove hemicare ne mogu smisliti..takve treba dozivotno izbaciti iz sporta..
Pa eto onda neka publika i dalje postuje Bolta,a ne treba vise da postoji disciplina na 100 m. Sila je ta Amerika.Sinoc povalise i onog Kovaleva sudije.Sta ces,ne mozes se sa rogatim bosti....
Dajte ba klixovci pustite komentare na Tamaru.....
Nema veze sto si zavrsio treci, ipak ostajes legenda
Sad pola Jamajke jebe Boltu mater jer je SDA uhljeb i trči pola sekunde sporije od svog najboljeg rezultata.
Nije on sokirao Bolta, nego je publika sokirala njega. Umjesto aplauza za pobjedu, dobio je zvizduke za doping. Na drugoj strani, Bolt kao pravi pobjednik, oprasta se od publike i od sporta kojem je posvetio zivot, i to bez dopinga. Za mene bar, i veceras je Usain pobjednik, makar da je bio deveti.
Jesi li gledao trku Bolta u Londonu? - Jesam nesto kratko
Zna se da je najbolji, nema veze sto je drugi, i najbolji dozivljavaju padove.
Treci je bio, ali nema veze , najbolji ikad u ovom sportu, ostat ce zapamcen, sretno legendo.
treci* :)
Dva puta suspendovani zbog nedozvoljenih supstanci, Getlin.
da ke tuka uzeo doping dobio bi doživotnu zabranu ili neko druga sa balkana