Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stop maltretiranju građana Sarajeva!!! Planine i trčite koliko želite bando besposlicarska!!
Sarajevski maraton ili kako obogatiti pluća teškim metalima
Recimo i to da je ovo vijest a nijednom nisu spomenuli masovne proteste u francuskoj koji traju sedmicama protiv covid pasoša
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...samo nek mi neko kaze da stavim masku i da se uvodi policijski sat da mu se majke naj*bem odmah...pogledaj ti,od SFF-a,punih tribina na utakmici juce,pa do nekakvih maratona niko ziv maske nema...ja se godinu dana gusio sa maskom gdje god maknem postujuci mjere...necu je vise staviti nema te sile.
Slika 13, ko si? Javi mi se.
Ma sta ces malo hljeba i igara i idi kuci
Svaka čast organizacija za 10 samo trkacki paketi su siromašni bili.
DOK OSTALI DIO FINDZANISTANA,GLADUJE....PO MILIONA NEZAPOSLENIH...BRAVO OVCEEE.BLEE
koliko je ulica bilo blokirano za ovo? to se ne broji, je li? samo brojite kada je podizati mržnju i netrepeljivost
Hejteri koji ne izlazite iz svojih stanova, kuća, vikedica itd... ovo je jednal od boljih reklama grada Sarajeva. Al opet ste vi tu sa debilskim komentarima pa ok nismo svi isti....al de malo popustite....Svaka cast ekipa Erol, Tomo na organizaciji.....Dzemo dobra trka....Michi pejseru, Mladene id drugi bravo. Pozdrav iz Tuzle.
ja se nadam da ce uskoro nasi politicari ovako trcati polumaratone pred narodom
Tko hoda - ne trči.
Debilizam čisti. Ko stoka puštena... Cijeli centar blokirali, samo da se promoviraju, slikaju, live streamaju. A sve ko fol zdrav život i to. Idite u planine pa trčite, koga briga. Ne maltretirajte nas ostale.
G-drive, odnosno Gazprom, u ulozi promotora zdravlja i zdravih životnih stilova? Da se nasmijem.
Epidemioloska situacija losa a gledaj slika i skupa.Je*s narod daj da organizatori uberu.
26/44 donosio bih joj i vodu kad ona kosi 😅
Sto ne trci u svoja 4 zida?
agenda globalista da se ljudi natjeraju da manje voze auta, a vise hodaju ili voze bicikla. a svi znaju da bicikla smanjuju krvotok do mosnjica, a samim time i plodnost cime uzrokuju depopulaciju stanovnistva. pametnom dosta.
Nije bolest sve što boli...
Hajde boni organizujte trcanje na IGMANU pa lakshe se dishe i bolje se trchi . Manite se vishe tog Asfalta i trka u gradu . Pa bar u Bosni sve planine su blizu ....Chista hava zdrav INSAN....