Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko kaže da Bolt mora pobijediti na zadnjoj trci? Ovo je sport i pobjeđuje bolji, pobjede se ne poklanjaju! Ako je Gatlin sad bio dopingovan to je već problem a za ono od ranije je već bio kažnjen i nema veze sa ovim! A Bolt, ako želi da se povuče kao najbrži neka sačeka slijedeću priliku!
dvostruki dokazani prevarant i opet ima pravo da se takmici, pa gdje tu pravilo? takve stvari treba dozivotno izbaciti iz sporta sve i jednog, dok drugi se trude i znoje nego se hemijom puca..nema smisla..
@PiratBLRS Mnogi su "pali" zbog dopinga a da nisu ni znali da koriste nedozvoljeno. Naravno ne svi, ali svakome, pa i sportistima treba pružiti drugu šansu. Za najteže prestupe postoji i doživotna suspenzija. I Gatlin je bio suspendovan desetak godina, u međuvremenu trenirao i na kraju (nadamo se) dokazao da je ipak vrhunski atletičar (možda ne i sportista za primjer jer se oni ne drogiraju)!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svi su oni uzimali nedozvoljene supstance, samo naivna osoba može vjerovati u suprotno. A te atletske federacije su mutne pa nekom sakriju njegovo nedjelo a nekom razotkriju, i zbog toga nije pošteno kriviti samo Gatlina. Isti se dešavalo nekad sa Ben Johsonom i Carl Lewisom, gdje je Johnson ispao jedina žrtva
adela comor na aparatima
brat Amerikanac popisao se usta jamajkancu
Iskreno mislim da ćemo još čuti o Boltu! Ne bi bio ni prvi ni posljednji koji se povukao pa ponovo aktivirao, Šumaher... 31 mu je tek, Gatlinu već 35!
pa jbga bolt istrcao 9.95, sam je kriv za poraz
Bas to sto se vratio dva puta, ako ne bude dopingovan, dokazuje velicinu. U sustini on je trcao svoju trku ali je Bolt 'podbacio'.
pa bio je treci a ne drugi sto znaci da su dvojica bila brza gluperdo!
mah i taj Bolt ako nije bio dopingiran evo glave. Lik napravio 9.58 kad su ljudi jedva pravili 9,85
Ma svaka čast svima,a ne samo Boltu opet sve je to u sekundi.
Misliš stotinku?
@sandor1 mislim na čitav poredak od prvog do zadnjeg :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)