Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, evo sve se može kad se hoće i kad nagradi babo sina EYOFovim sredstvima sitnica nekih 30k KM za ugovorčić o angažmanu. A drugim još boljim predstavnicima nema ni nagrada ni sponzora, ni Šestoaprilske nagrade, ni bicikla tajno kupljenih, da se ne čuje, da raja ne sjinta da košta preko 10k Eura.
Dragi novinaru, triatlon ima nekoliko varijanti koje su maltene drugi sportovi u svakom pogledu a ti nam ne napisa u čemu se momak natječe. S druge strane, kad napišeš toliki članak da je neko došao 23 bez da napišeš ništa o konkurenciji i koliko je bilo takmičara i ne napišeš postignute vremenske rezultate to je kao da za nogometnu utakmicu kažeš bili su dobri, pobjedili su a rezultat izostaviš. Malo profesionalnosti u izvještaju ne bi škodilo
Bravo Belmine 👏👏
triatlon je pravo zeznut, moras biti bas spreman, svaka cast
Dosadan sport i na kraju dana izgledas kao skelet samo powerlift i bodybuild
🇧🇦♥️
Svaka cast drug...izuzetno zahtjevan sport..👊🏻