Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet kažem individualno duhovno obogacenje a ne instagram fbc...
Tačno tako, cicibannn. Ako sam već kul jer sam vjernik, što da to ne pokažem svima ako mi već ova američka tehnologija 21. stoljeća to omogućava? Nek svi znaju da sam kul jer sam vjernik.
U ovom stadiju karijere samo mu Allah i može pomoć.
cita arapski ko da je cirilica
kako volim ove bezboznike sto lupetaju kako bi vjera trebala bit kod kuce, krivo im sto je oni nemaju ni kod kuce
Nekad se vjera praktikovala kod kuce, a sada se svi takmice da prikazu kako su divni vjernici. A nikad vise olosi i prevaranata. Marsch!
Da, poput tebe i takvih kao ti.
Ha Imal kakvo aje da pogura par sekundica.. Hebote naopakog vremena: na jednoj strani se reklamiraju plasticne zvalje i huzovi na drugoj intimna duhovna veza sa Bogom, i jedno i drugo proizvod blatantne egocentricne kulture. Nemoze nam ni taj u Amelovoj knjizi sto je cita pomoci. Narod pokvari sve.
Nek je hairli Amele...
bas lijepo. samo to nije za portala nego za svoje kuce.
mislim da nema potrebe napadati covjeka jer nije nista lose uradio. to sto je prdno u fenjer sporta od kad se ozenio je njegova stvar
Čovjek je sve to objelodanio na internetu kako bi nam porastao u očima. Da znamo da je velik’ vjernik i to
Cita fora arapski hahahaha
Nikad neću shvatati ljude koji sarkastično, podrugljivo komentarišu one koji su vjernici, nebitno koja religija bila. Hvala Bogu pa ne određujemo mi stepen i vrijednost imana ljudi.
on vjernik
I kada se molis Njemu neka to ostane samo izmedju tebe i Njega. Nema na svijetu nista vaznije od onoga sta ce On misliti o meni. Sve ostalo je samo dzaba protraceno vrijeme.....
Momak za primjer..imao sam priliku nekad davno trenirati sa njim..jako dobro odgojen momak mozete pisat sta hocete
Od Allaha dragog da bude kabul......
Koji ovdje pacijenti komentarišu
In sha Allah da i ja jedan dan odem tamo