Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi izgleda nemaju pojma šta je ovaj čovjek u svom sportu...čovjek je istrčao jedno od najboljih vremena u historiji top 20 meni se čini u najpopularnijoj atletskoj trkackoj disciplini, šta god uradio nema mu se šta prigovoriti...
Tako je , Amel je ljudima!
Bravo Ameleeeeeee 🥳🥳🥳
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BRAVO AMELE, IDEMO PP MEDALJU 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
BOSNJAK ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️💪
Bravo !!!
Amel je nasa nada i motivator uspjeha
Svaka čast Amele! Ti si ponos naše domovine.
...gledam sinoc onog shupka Bossea iz Francuske sto je Amela optuzivao za doping prije nekoliko godina,predzadnji u svojoj utrci zavrsi.
Ma nebi bilo zgoreg da i mi dobijemo neku medalju.
Svaka čast Amel, a svi vi sa komentarima država ne ulaže u sport manite se šuplje i nargilanja, idite trčite, plivajte upisujte djecu u sport, nije država ulagala u Ronalda i Ibrahimovića pa eno ih....
Ronaldo počeo trenirat sa 8 godina, a Ibrahimović sa 6. Nije im ništa u životu falilo, a opreme, trenera i protivnika najmanje.
steta sto nije 5 godina mladji. Uzeo bi medalju lakocom.
...30 mu je godina,to su najbolje godine,ima i snagu i iskustvo.
Dobaaar, ima sanse za medalju 👍
Izgleda da još može da doda gas
KLIX BRISE KOMENTARE KOJI SU POZITIVNI.SAMO OSTAVLJA HUSKACKE I PRIMITIVNE KOMENTARE?????👎👎👎👎 Kad se spomene SARAJEVO ZOI84' TO ODMAH BRISU????
Bravo Amele ponosu zemlje Bosne 🙏
Cesta puna kanala od kamiona,.. Nedovoljno mjesta za preticanje i kamikaze bez pameti..
Ti si Amele u vrhu, stotinka tamo vamo te ne pomjera iz vrha. Samo kao i do sada i ne treba bolje.
Super
U toku je waterpolo, SRB CRO
Na kurir i tamo komentarišite druge države,,ovde su Velež,, Amel ,,Fadil Novalić itd itd