Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuka brzi od zvuka...
@Admiral među 8 dovoljno svaka čast
Smijesni su pored njega...Kada ovako gledam izgleda mi kao da Amela ganja neka Banda i hoce da ga udaraju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aferim gazijo naš bosanski
E JESI TUKA ocam ????
Čestitke Amelu , veliki uspjeh doći među 8 najbržih ali mi je jedna stvar zapela za oči, svi njegovi protivnici u finalu osim jednoga imaju vremena od pola sekunde do dvije sekunde bolja od Amela u dosadašnjem toku takmičenja , da li to znači da če biti jako teško za Amela istrčati brže vrijeme od njih i stići do medalje.....
Mislim da se on cuvao, jednostavno njegove trke su bile sporije od ostalih. Niko od protivnika nije povlacio pa tako ni on nije trebao dzaba trosit snagu.
Sin Bosanski !!!
Sretno Amele
Bravooooo👏👏👏👏👏
Ponosu!
Bravo majstore !!!!
Svaka cast Amele! Sa srecom u finalu, pa makar i pobjedio!
Prava buka jedan je Tuka! BRAVOOOO BiH idemooo po zlatoooooo! ⚜⚜⚜⚜
jarane tuka ih razvalio
To brate Amele, ponosu Bosne.
Treba neku fintun skontati da Tuka uzme tozla ko Vera Nikolić
Bravo legendo. Samo naprijed.....
Bravo Ameleeeeeee
Bravo majstore!