Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast legendo...i ne dozvoli da se mafijaska vlast kiti tvojim perjem...gdje su bili kad su tvoji roditelji izdvajali da ti patike kupe...
@begovska čuj 2026 a mi mislili danas, sutra najkasnije ....
Masha Allah drugi na svijetu,nasa gazela...zdrav i ziv nam bio...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
To nije srebro to je zlato. Razlika je velika u podršci onog amerikanca i njega.
Otvoris pastetu, Ligata iskoci.
Neka pati kome smeta nas je Amel srebro svijeta!!
👌👏👏👏
Šta je ovo na dočeku ispred aerodroma nema 20 ljudi sveukupno.
Svi u Zenicu veceras bit ce velicanstveno
Cengicu, ama nema sanse da vam to prodje. Gdje je ona prica da hocete da rasteretite privredu?! Cuj 25% na dohodak + 33.5% onda na doprinose - to je najmanje onda opterecenje na platu od 60% + PDV 17% - eto ga sve si dao drzavi dok kazes keks! Smanjivati poreze, ukinite prijedlog da se oporezuje dividenda sa 10% , vratite povlastice izvoznicima gdje ste im nametnuli 10% poreza na dobit. Izazvat cete gnjev naroda i firmi, a ako se dividende budu oporezivale - firme da se izmjeste u RS!!!
legendo
SDA je docek Tuke i proslavu osvajanja medalje pretvorila u svoju promociju. I tako upropastila jedan od rijetkih sportskih uspjeha.
SDA je docek Tuke i proslavu osvajanja medalje pretvorila u svoju promociju. I tako upropastila jedan od rijetkih sportskih uspjeha.
svim BH tv stanicama nek popuse..kad su trke bile nijedna tv stanica nije prenosila a sad svi nabili se na aerodromu i guraju se ko da prenosi docek LEGENDE...gledo sam prenos preko Hayat znaci i svi na Hayatu popusite
Bošnjo,lik iz vica koji živi za patetiku,koji navija za bejha,koji je ponosan na Edina Džeka više nego Amra lično,koji proslavlja uz vatromet ovakve najnormalnije sportske uspjehe..ukratko debil
Uhljebi jedva docekali da se pohvale Amelovim uspjehom kao da je njihov vlastiti.
Sta bi bilo tek da su bosnjaci osvojili neku ozbiljnu medalju u ozbiljnom sportu..
Posebna neka emocija me uhvati kada gledam slike Amela i njegovog trenera. Na slikama se baš vidi da imaju taj odnos kao otac i sin i mislim da upravo taj odnos koji imaju je velikim dijelom zaslužan za njegov uspjeh. Svaka čast treneru, treba i njemu posebno čestitati i zahvaliti.