Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo arsenal,gazi ove plastikanere
j e b e m onog Ramsey_a i njegovu realizaciju pa 4 zicera ,da je panj tamo bio odbila bi se u gol jedna lopta ,al jok on sve promasi i onako strijepim do kraja umal me srce nije strefilo .
Zbog su zamalo i izjednacili, ne zna se jel veci konj Arsen koji ga trpi godinama ili sam Remzi
invalid teški
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Titula jeste moguca ove godine. Arsenal igra odlicno, konkurencija u rasulu, ali bilo je slicnih momenata i ranijih godina, pa su povrede i losa forma odradili svoje i Arsenal je zavrsavao na cetvrtom ili trecem mjestu. Wenger treba dovesti po koje pojacanje samo da ne ostane bez igraca, jer ako je iko peh po povredama to je Arsenal.
Dobar futbal, fino gledati. Ozil ove godine 2. najbolji igrac Engleske, poslije Mahreza naravno. Uvijek je Ozil bio jedan od najboljih, i meni jedan od najdrazis igraca, pravi tehnicar i umjetnik, i kad su ga kritikovali da je izvikan il lijen on je vazda igrao za Njemacku u prvih 11, i cijelo prvenstvo u Brazilu svaku utakmicu s razlogom. A sad je pravo i proradio za Arsenal i igra mozda i najbolju klubsku sezonu u karijeri.
Moze Arsenal uzeti ove godine, igraju najbolje od svih 'top' timova, i s povredama, i dobijaju i kad slabo igraju one manje timove, provuku se s 1,2 poteza i gola, dok ostali 'veliki' svi gube i posustaju. Imaju i samopouzdanje, radi Ozilove forme i dobrog golmana Ceha, i onaj Campbell proradio, ko u Brazilu, i ovaj put imam drugaciji 'osjecaj' nego proslih godina, stabiliniji su puno i bice u trci. Navijam za Leicester da uzmu al Arsenal mi je 2. tim ako oni nemogu, i nisu osvojili od 2004.
isprasise ove carsijanere naprlitane
Wenger ako ove godine ne osvoji titulu neće više nikad, ostali veliki klubovi su u ogromnom padu forme, Leicester je simpatičan i igra dobro, ali realno će se rasprodat u januaru većina tima, a i da se ne rasproda, čisto sumnjam da mogu do kraja, ali imaju velike šanse za plasman u ligu prvaka, a pored svega toga ozil igra genijalno stvarno sigurno će oboriti rekord premijer lige ima 15 asistencija, a nije ni polusezona
Remzija treba protjerati iz ekipe
šjo tekme...arsenal dominirao...ginu ljudi na terenu..."ako daš sve od sebe za ime koje ti je na prsima, onda će i ime koje je na poleđini biti upamćeno" -Tony Adams.
Arsenal igra naljepsi fubal u Engleskoj.👏👏
posle lestera
Bravo Arsenal....gazi plastikuuuuu
ocekivano
Arsenal , uljepsaj mi godinu osvajanjem BPL